Annonce
Ugeavisen Faaborg

Den Standhaftige Tinsoldat opføres for de små børn

Børn kan på kommunens biblioteker få H.C. Andersens klassiske fortælling om den standhaftige Tinsoldaten, der drømmer om kærligheden og den skønne danserinde, og som bliver blæst omkuld af skæbnen, men alligevel får det han ønsker sig mest af alt. PR-foto
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Børn i alderen 2-5 år og deres voksne inviteres til børneteater på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne. Det Lille Turnéteater spiller H.C. Andersens fortælling om "Den Standhaftige Tinsoldat", der drømmer om kærligheden. Handlingen i dette klassiske eventyr fremføres helt uden ord af skuespiller Peter Holst.

Tinsoldaten forelsker sig i den fine danserinde af papir og går derefter så grueligt meget igennem. Han kommer på en lang rejse fra børneværelset, ud i verden, ned i rendestenen, ud på havet og ind i maven på en stor fisk, inden han ender tilbage igen på børneværelset - dog meget klogere på livet.

Billetter til forestillingen kan bestilles på bibliotekets hjemmeside. Aldersbegrænsningen på 2-5 år skal overholdes. Forestillingen varer cirka 35 minutter og kan opleves på: Årslev Bibliotek tirsdag 8. oktober kl. 10. Ringe Bibliotek onsdag 9. oktober kl. 9.30 og 10.30 og Kulturhuset Byskolen i Faaborg torsdag 10. oktober kl. 9.30 og kl. 10.30.

Forestillingen er helt uden ord, så her kan alle være med. PR-foto
Stykket varer 35 minutter. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce