Annonce
Ugeavisen Faaborg

Det bliver mig, der pakker flyttekasserne

Spændende hvor mange kasser, jeg når at fylde, når vi skal tømme 400 kvadratmeter....
Annonce

Jep, nu skal vi snart til det. At have pakket flyttekasserne.

Når kalenderen skriver 2021 rykker jeg og resten af redaktionen og naturligvis også vores salgsafdeling til nye lokaler i Herregårdscenteret. På toppen af Herregårdscenteret. Penthouse-lokaler, kan man vel næsten kalde dem.

Vi har haft nogle fantastiske år i de historiske rammer her i Kanneworffs Gaard, så det er ærligt talt lidt vemodigt, at vi nu skal rykke teltpælene op. Men vi må bare erkende, at 400 kvadratmeter fordelt på tre etager er lige rigeligt til os seks, der dagligt har vores gang i huset.

Og de nye lokaler er bestemt heller ikke værst. Jeg har sagt helle for arbejdsstationen tættest på tagterassen, hvor der er udsigt over Sundbakkerne. Sidst, vi så lokalerne, lå disen smukt over bakkerne. Med den udsigt, kan man godt tænke kreative tanker, tror jeg. Må hellere møde tidligt ind på flyttedagen, hvis jeg skal være så heldig at få den bedste plads. Det skal nok blive godt.

Men inden det bliver godt, venter et stort arbejde. For nu skal vi jo lige have pakket alt vores habengut.

Nu er det ikke, fordi jeg i mit privatliv er flyttet ret mange gange. Men de gange, hvor det er sket, er jeg altid overrasket over, hvor meget ting fylder, når man får tømt skuffer, skabe og afsidesliggende hjørner.

Det bedste eksempel, jeg har på det på det, var, da min mand og jeg i 2013 flyttede fra en lille lejlighed på 50 kvadratmeter i Klostergade til et mere end tre gange så stort hus i Søtoften, hvor vi bor nu. Da vi havde flyttet alle vores ting og læsset dem ind i det nye hus, var der møbler i alle rum?! Hvordan kan det næsten lade sig gøre at møblere et så stort hus med møbler fra en 50 kvadratmeter lejlighed?

Jeg har stadig svært ved at forstå det.

Men én ting er da så helt sikkert. Vi får rigeligt at gøre med at pakke 400 kvadratmeter ned her. Godt nok mener mine kolleger ikke, at det er nødvendigt at have ret meget med herfra.

- Jeg pakker bare en pose med mine ting, proklamerede redaktør Cilleborg kækt, da jeg spurgte, hvornår vi skal arbejde os gennem masserne.

Kollega Bent begyndte at fable om, at det var "feng shui", hvis vi skilte os af med det meste. Hmmm.

Vi er så heldige, at nogen flytter de store ting for os, så vi skal bare have styr på stumperne. Og det lader så til, at det bliver mig, der får ansvaret for dem. Og det passer mig fint, for så kommer de da med.

I drømmer ikke om, hvad man kan få skrabet sammen på små 10 år her. Især af bøger, tidsskrifter og lignende. Og jeg er ret overbevist om at mange af dem er flyttet med fra tidligere lokationer.

Et greb på hylden afslører titler som "Gl Stenderup & Ny Stenderup - Landsbyliv før og nu", "Kort over Faaborg - en bog om byens forvandling gennem 800 år", "Faaborgs herligheder", Sparekassen Faaborg 1846-1996", "Stiftelsen af 2. januar - udgivet i anledningen af 150-året for grundstensnedlæggelsen". Og dertil kommer gamle Anne Havgaard-fotografier af glade studenter på Torvet, malerier og andet spændende. Jo, der er nok at gå i gang med.

Den sortering glæder jeg mig til at bruge et par timer på - mon ikke nok jeg skal nå at fortabe mig i det ene eller det andet. Det er en del af processen.

Jeg håber, I kommer og siger hej til os, når vi er kommet på plads i vores nye lokaler. Det er næppe tiden til at holde den store indflytterfest lige nu - så den må I have til gode.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce