Annonce
Ugeavisen Faaborg

Det pusler alle vegne fra kælder til kvist

Der har allerede længe været tegn på forår rundt omkring i haverne og naturen. Onsdag aften kommer de også tæt på foråret hos Visens Venner i Faaborg. Arkivfoto: Bendt Christiansen
Foråret er på vej, og det markeres ved viseaften hos Visens Venner i Faaborg.
Annonce

Faaborg: Visens Venners bestyrelse er klar med programmet for næste viseaften, og det bliver over temaet ”Mens vi venter på foråret”.

Det foregår onsdag 26. februar klokken 19.30 i Magasingården i Faaborg.

- Vi har jo næsten ingen vinter haft, men alligevel skal vi synge nogle af de kendte vintersange: "I sne står urt og busk i skjul", "Det er hvidt herude" og "Spurven sidder stum bag kvist", fortæller Kirsten Røssel fra Visens Venner.

- Hvis vintervejret bliver ved, som det har gjort det hele vinterferien, er det jo et spørgsmål, om vore unge mennesker helt glemmer, hvad sne er for en størrelse, og hvad de stumme, stille fugle, der venter på foråret, er. Mon de kan huske en dejlig tur på kælken i Svanninge Bakker, og kan de mon høre den skønne fornemmelse, når det pibler i hegnet, og foråret så sagte kommer? Vi kan dog ikke sige, at foråret slet ikke kom i år. Allerede midt i januar var erantis, krokus, vintergækker og påskeliljer i blomst i min have, men de stod i regnvand til halsen. Meteorologerne siger, at det er helt uhørt, lyder det fra Kirsten Røssel.

Aftenen slutter med noget rigtig forårsagtigt: Sigfred Pedersens "Det pusler alle vegne, li’ fra kælder og til kvist".

Mette Stig Nielsen vil akkompagnere alle sangene.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce