Annonce
Ugeavisen Faaborg

DIY: Sådan laver du juletræer af muffinforme

Start med at lave et kræmmerhus. Klip det ud i karton og tape det sammen. Det gør ikke noget, hvis samlingen ikke er pæn. Det kan ikke ses på det færdige resultat.

Klik dig gennem billederne herunder og lav dine egne juletræer af muffinforme inspireret af Randi Egebro

Annonce

Brødtekst

Tag dine muffinforme i papir. Du kan vælge hvide, andre farver eller mønstrede. Du skal bruge en del. Du kan med fordel klippe nogle stykker ad gangen. Klip gennem kanten og klip bunden ud af formene, så du kun har de opklippede kantstykker tilbage.
Nu skal papirstykkerne klistres på kræmmerhuset. Det gøres lettest med en limpistol. Begynd forneden og sæt papirstykkerne på som et lille skørt, der lægger sig ind mod kræmmerhuset. Fortsæt med det næste papirstykke, så du når hele vejen rundt om kræmmerhuset. Derefter begynder du med næste lag cirka fem millimeter over det første. Fortsæt hele vejen op. Pas på du ikke kommer til at stramme papirstykkerne for meget - især i toppen.
Det allerøverste lag laves separat. Lav et lille kræmmerhus af et papirstykke og sæt det øverst på juletræet. Du kan nu løsne lagene lidt, alt efter hvor ?pjusket?, du ønsker, at dit juletræ skal være.
Så er det tid til at slå sig løs med pynten, hvor kun fantasien sætter grænser. Du kan blandt andet bruge glimmer og perler.
Taaaadaaaaaaa ... det færdige resultat.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce