Annonce
Ugeavisen Faaborg

Dyr og menneskers forhold fortolket med pensel

Anna Laurine Kornum Galleri Korinth
Annonce

Korinth: Galleri Korinth får besøg af kunstneren Anna Laurine Kornum. Hun beskæftiger sig primært med seminaturalistisk akrylmaleri.

Anna Laurine Kornum er besat af dyr, biovidenskab og filosofi og har illustreret en række bøger med sine detaljerede motiver, der måske er præget af, at hun er uddannet biolog.

Anna Laurine Kornum arbejder med modsætninger eller diktomier, motiverne er oftest dyr og menneskers forhold til hinanden.

Art Space i Kbh beskriver hendes kunst med udtryk som : “Anna Laurine Kornum spidder virkeligheden med sin pensel, hendes portrætter af dyr og mennesker, husdyr, vores måde at behandle dyr.”

Kunsten har til alle tider beskæftiget sig med vores forhold til naturen, dens skønhed, farver og harmoni, Anna Kornums billeder er på sin vis både smukke og skræmmende og i alt fald vedkommende i forhold til aktuelle etiske problemstillinger vedr. menneskets forhold til natur og dyr, lyder det i en pressemeddelelse.

Udstillingen har fernisering lørdag den 8.august kl 14 og har derefter åbent lørdag og søndag kl 11-17 eller efter aftale, sidste dag er den 30. august.

Anna Laurine Kornum arbejder med seminaturalistisk akrylmaleri. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce