Annonce
Ugeavisen Faaborg

Efter flere år uden: Nu får Faaborg snart igen en pølsevogn

Kenneth Guldhammer er klar til at lange hjemmefremstillede pølser disken i pølsevognen, der åbner først i maj, hvis alt går vel. Privatfoto
Kenneth Guldhammer, Landslagteren - Mad med Mere - kan endnu ikke afsløre den præcise placering.

Faaborg: Var det noget med en hotdog eller en ristet med det hele?

I flere år har det ikke været muligt at stille sulten i en pølsevogn i Faaborg, men det bliver det snart. For inden længe får Faaborg igen sin egen pølsevogn.

Det er Kenneth Guldhammer, indehaver af Landslagteren - Mad med Mere, der står bag.

Annonce

- Jeg har længe gået og drømt om en pølsevogn. Vi har en pølsemager ansat, og det giver meget god mening, når vi fremstiller pølserne selv, at vi har muligheden for at afsætte dem og på den måde springe et led over. Pølsevognen som koncept er måske gået lidt i glemmebogen, men når man ser på, hvor meget tryk, der var på i Faaborg i sommers, så er der helt sikkert et marked for det, siger Kenneth Guldhammer.

Vognen dukkede nærmest op ved et tilfælde, forklarer han.

- Jeg har taget op for at lukke en aftale med en grillbar i Herning, som vi leverer pølser til. Og så holdt der en klassisk pølsevogn til salg ude foran. Så den tog jeg simpelthen med hjem, siger han.

Hvor pølsevognen præcis kommer til at stå, kan Kenneth Guldhammer endnu ikke løfte sløret for. Men det bliver i Faaborg midtby.

- Jeg har fået en mundtlig tilkendegivelse, men jeg mangler stadig noget på skrift fra kommunen, så indtil videre holder jeg kortene tæt til kroppen, siger han.

Mangler pølsemand/kvinde

Vognen skal have foretaget nogle småjusteringer og en kosmetisk makeover, inden den er klar til brug, og så mangler der stadig den helt rigtige pølsemand/kvinde til at betjene kunderne.

Hvis den del falder på plads, regner Kenneth Guldhammer med at kunne åbne pølsevognen i starten af maj.


Vi har en pølsemager ansat, og det giver meget god mening, når vi fremstiller pølserne selv, at vi har muligheden for at afsætte dem og på den måde springe et led over. Pølsevognen som koncept er måske gået lidt i glemmebogen, men når man ser på, hvor meget tryk, der var på i Faaborg i sommers, så er der helt sikkert et marked for det.

Kenneth Guldhammer


Udvalget i pølsevognen vil blive helt traditionelt med kogte og stegte pølser med brød, hotdogs, franske hotdogs og et udvalg af andre pølser.

- Derudover vil man også kunne købe en kakaomælk eller en kop kaffe, oplyser Kenneth Guldhammer.

Slagteren satser på, at pølsevognen kommer til at holde åbent fra 12-17 mandag - fredag.

Faaborg har ikke haft en pølsevogn siden 2018, hvor Jette Kobber solgte pølsevognen, der dengang holdt til på Brugsens parkeringsplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Blum & Haugaard klar med første koncert efter ufrivillig coronapause: - At dele musikken med publikum er en forudsætning for vores musik og liv

Annonce