Annonce
Ugeavisen Faaborg

Endelig pizza i Vester Hæsinge

Haris Suljovic stammer fra Bosnien, men har været i Danmark siden 1993. Han driver også pizzeria i Fraugde. Foto: Torsten Cilleborg
Haris Suljovic har indrettet pizzeria i den tidligere brugsbygning, med tiden kommer der også bake-off og måske en kiosk
Annonce

Vester Hæsinge: Med et par måneder forsinkelse har Vester Hæsinges nye pizzeria endelig fået sit pizzeria, hvor den erfarne pizzabager, Haris Suljovic står ved ovnen. Det var planen, at han skulle have åbnet i maj, men det tog lidt længere tid, at få det hele gjort klart, så der fredag kom nyt liv i den tidligere brugsbygning.

Det er to år siden, Brugsen måtte lukke. Siden har en gruppe borgere etableret VHE Invest, der relativt hurtig fik åbnet benzin-tanken "Go on", og nu har de så også har haft held til at lokke Haris Suljovic til byen.

Han i forvejen drevet pizzeria i Fraugde gennem fem år og ser potentiale i Vester Hæsinge:

- Ja, det er en lille by, men man skal ikke tage fejl af, at der også er et opland, og Vester Hæsinge har savnet et samlingssted. Det får den nu. Jeg er godt klar over, der kræver en indsats at skabe en kundekreds, men hvis jeg er dygtig, er synlig og skaber atmosfære og energi, så skal det nok gå, siger pizzabageren, der bor sammen med sin kæreste i Ferritslev.

Han fortsætter med at drive pizzeria i Fraugde, men vil de nærmeste måneder bruge megen tid på at køre forretningen i Vester Hæsinge op. Her er der åbent kl. 16-21 alle ugens dage, bortset fra lukkedagen mandag.

Menuen i VH Pizza står selvsagt pizza, derudover pitabrød og hjemmelavede 750 grams burgere. Der kan også købes drikkevarer og bland-selv slik.

- Når jeg lige er kommet lidt på plads, vil jeg også sælge bake-off brød, og går det, som vi håber, vil vi også med tiden lave en kiosk, fortæller Haris Suljovic.

Ole Worregaard var i sin tid formand for brugsforeningen, og fik i fredags fornøjelsen af at give stafetten videre til Haris Suljovic.

- Det er dejligt for byen, der sker noget i butikken igen, og idet jeg var med til at lukke Brugsen, er jeg glad for at jeg også har været med til at bane vej for noget helt nyt, siger Worregaard.

VH Pizza fylder cirka halvdelen af den gamle brugsbutik, og der er altså forsat plads til mere aktivitet i bygningen.

VH Invest har bekostet ombygningen af den tidligere brugs' lokaler, mens Haris Suljovic selv har finanieret ovne og andet inventar. Foto: Torsten Cilleborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce