Annonce
Ugeavisen Faaborg

Få en video-rundvisning af redaktøren: Avisen er flyttet til Herregårdscentret

Mediekonsulenterne yder rådgivning fra nyindrettede kontorer under tagskægget i Herregårdscentret. Fra venstre er det medierådgiver Andreas Hauge Nielsen, distriktschef Anders K. Høgh og mediansvarlig Karin Skjærbæk. Foto: Torsten Cilleborg
Sparekassen Sjælland-Fyn har nyindrettet lokaler til redaktion og medierådgivere under tagskægget i Faaborgs gamle mejeribygninger.

Faaborg: Efter næsten 10 år i Kanneworffs Gaard ved Torvet i Faaborg er mediehuset Jysk Fynske Medier, som blandt andet udgiver Ugeavisen Faaborg, Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis, flyttet op under tagskægget i Herregårdscentret.

Sparekassen Sjælland-Fyn, der ejer begge bygninger, har de seneste måneder haft travlt med at gøre klar til, at journalister og mediekonsulenter kunne rykke ind på 248 kvadratmeter på andensalen i de fordums mejeribygninger.

Journalist Palle Søby fandt som det første vej til kaffemaskinen, da han mødte ind til sin nye plads i Herregårdscentret. Foto: Torsten Cilleborg

Redaktion og annonceafdeling har nydt tiden i de historiske bygninger ved Torvet, som Sparekassen Faaborg i sin tid satte i stand, ligesom pengeinstituttet også gjorde med bygningerne efter Herregårdsmejeriet. Men godt 400 kvadraratmeter i tre plan i Kanneworffs Gaard, var langt mere, end vi kunne udnytte, og den uudnyttede plads stod ikke særlig godt mål med et ønske om at minimere vores omkostninger.


Det er blevet meget fint, og jeg er glad for, at vi er flyttet til et sted med så gode parkeringsforhold.

Karin Skjærbæk, mediensvarlig konsulent.


Medieansvarlig for vores salgskonsulenter Karin Skjærbæk havde ligesom kollegerne første arbejdsdag i de nye lokaler:

- Det er blevet meget fint, og jeg er glad for, at vi er flyttet til et sted med så gode parkeringsforhold. Det var lidt snørklet at komme ind til parkeringspladsen i Grønnegade. Det bliver lettere for håndværkere med et ærinde på avisen, ligesom vi også hurtigt kan rykke ud til kunderne herfra, siger hun.

Annonce

Ny computer og bedre udsigt

"Seniorreporter" Bent Warncke har været i mediehuset i 23 år og har blandt andet haft kontor i Toldbolden, været omkring hovedsædet i Odense og er senest flyttet med fra Kanneworffs Gaard til Herregårdscentret.

Bent Warncke har arbejdet for de fynske dagblade i 23 år og synes, Herregårdscentret sætter ham nye standarder i tjekkethed. Foto: Torsten Cilleborg

- Jeg har aldrig arbejdet så tjekket et sted. Jeg er mødt ind til helt nye moderne møbler og en ny computer, nye tv-skærme, ja, selv opvaskemaskinen er ny. Nu har vi en god udsigt til det trafikale knudepunkt, rundkørslen mellem Engvej, Odensevej og Brønnersvej, så jeg føler mig lidt tætterere på virkeligheden end i Kanneworffs Gaard, hvor vi ganske vist var tæt på gågaden, men alligevel gemt lidt af vejen i den gamle baggård, siger han.

Coronasituationen gør selvsagt, at avisen må vente lidt med at prale af sine nye lokaler over for læsere og annoncører. For at minimere risikoen for smittedespredning vil vi helst have kontakten via telefon eller email.

Men for uopsættelige ærinder er adressen nu: Herregårdscentret 201, 2. sal. Du kan kontakte os på tlf 63 45 22 45 og skrive til os på annonce@uaf.dk og redaktion@uaf.dk.

Medierådgiver Andreas Hauge Nielsen og salgsekretær Karin Fredskild nyder ligesom resten af medarbejderstaben, at det ikke er etageadskillelse mellem afdelingerne. Foto: Torsten Cilleborg
Områderedaktør Torsten Cilleborg kan nye udsigt til Sundbakkkerne, når tobakslasten kalder ham ud på altanen. Foto: Bent Warncke
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce