Annonce
Ugeavisen Faaborg

Fælleslæsning for mænd over 50 år i X-huset i Vester Hæsinge

Annonce

Vester Hæsinge: Mænds mødesteder og Ældresagen holder arrangementet Fælleslæsning for mænd over 50 år i X-huset i Vester Hæsinge. Det foregår i Vester Hæsinge på adressen Birkevej 15B 7. september klokken 19.30.

- Er du mand og over 50 år? Vil du være med i et fællesskab omkring højtlæsning og gode samtaler? Så kom til fælleslæsning i X-huset i Vester Hæsinge mandage kl. 19.30 til 21. Her læser læseguide Ina Lykke Schmidt højt af litteratur, som hun har udvalgt, og vi får en kop kaffe og et stykke kage og en god snak om de emner, der kommer på bordet. Alle kan være med - også selv om du aldrig har åbnet en bog. Det kræver ingen forberedelse, og det er gratis at deltage (koster kun lidt for kaffe og kage).

Tilmelding kan ske til Peder Pedersen på telefon 42 70 50 55, og du kan også bare møde op. Læsegruppen kører fra 7. september og året ud.

- Vi glæder os til at se dig, lyder det fra arrangøren.

Det er Ældresagen i Ringe og Mænds mødesteder, der står for arrangementet, fortæller arrangøren. Arrangementet er for ældre. Hvis det er noget for dig, så kan du kontakte Peder Pedersen på telefon 42 70 50 55 eller bare møde op, siger arrangøren. /jfm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce