Annonce
Ugeavisen Faaborg

Første skoledag blev en festdag i Horne

Der blev hygget og snakket over morgenmaden på skolen i Horne første skoledag. Privatfoto
Annonce

Horne: Brahesminde inviterede hele Horne Land til morgenbord på første skoledag. Byen blev pyntet op, og børn og forældre blev mødt af en festlig flagallé på vej til skole.

I skolegården var der sat borde op, og der var frisklavet kaffe og 250 rundstykker, som stod parat. Hornebageren havde sponseret 100, og Horne Lands Støtteforening havde givet de sidste 150 rundstykker. De havde også sørget for, at Flagalléen blev sat op.

Carsten og Gitte fra Spar støttede med smør og kakao. Alt i alt stod hele Horne Land sammen om at lave en festlig dag. Der kom over 200 mennesker - både elever, 80-90 forældre, bedsteforældre samt flere borgere fra byen, fortæller Dorte Barber, som havde ladet sig inspirere af skoleleder Søren Hillers på Brobyskolerne, hvor et lignende arrangement har været tradition i flere år.

Det var første gang, at man i Horne inviterede hele oplandet til morgenbord på første skoledag. Det blev et rigtigt tilløbsstykke, så man forventer at gøre det til en fast tradition fremover, oplyser Dorte Barber.

Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Ugens gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce