Annonce
Ugeavisen Faaborg

Føtex i Faaborg skal have ny chef

Det var ikke nogen nem beslutning, for Steffen Bech har været vildt glad for sine fire år i Faaborg. Men jobbet som varehuschef for Føtex i Middelfart var et tilbud, han ikke kunne sige nej til. Foto: Palle Søby
Føtex får ny varehuschef 1. juli. Steffen Bech kunne ikke sige nej til et tilbud om at blive varehuschef i Føtex i Middelfart. Hans afløser bliver Marie Louise Wowk Hartvigsen, der kommer fra en stilling som freshfoodchef i Bilka i Odense.
Annonce

Faaborg: 52-årige Steffen Bech stopper 1. juli stopper efter fire år som varehuschef i Føtex i Faaborg. Han skal videre til et nyt job som varehuschef i Føtex i Middelfart.

- Jeg fik et tilbud, jeg simpelthen ikke kunne sige nej til. Det blev jeg selvfølgelig glad og stolt over. Af natur er jeg en, der godt kan lide at springe ud i udfordringer, og normalt ville jeg bare sige ja med det samme. Men her måtte jeg lige hjem og tænke et par dage og konferere med familien. For jeg har været sindssyg glad for at være i Faaborg, siger Steffen Bech.

Han kan se tilbage på fire gode år i Faaborg, hvor både han og Føtex har haft fokus på at være en aktiv medspiller i byen.

- Jeg har har gjort det, som er Føtex' dna, nemlig at være tæt på kunderne. Det sætter vi meget højt, og det vil vi fortsætte med.

- Noget af det, vi også er gode til her i Faaborg, er også at lære en masse unge mennesker op og give dem en karriere. De starter op et sted og får mod på mere, og så sender vi dem videre.

Steffen Bech

Steffen Bech er 52 år, født og opvokset i Skanderborg.

Han er oprindelig udlært slagter i Føtex i Skanderborg midt i 1980'erne.

Siden var han i en årrække slagter og slagtermester forskellige steder i Aarhus.

I 2000 flyttede han med sin familie til Svendborg, hvor han blev slagtermester og siden havde forskellige andre funktioner i Føtex.

Fra 2012 var han i tre et halvt år varehuschef i Føtex i Korsør.

Siden 2015 har han været varehuschef i Føtex i Faaborg.

1. juli tiltræder han som varehuschef i Føtex i Middelfart.

Steffen Bech er gift med Anisette Bech, der er intensiv sygeplejerske på Svendborg Sygehus.

Parret har tre børn på 17, 20 og 23 år.

Familien vil fortsat blive boende i Svendborg.

Triatlon er Steffen Bechs store passion i fritiden. Han har gennemført en ironman og syv halve.

Tidligere har han om sommeren et par gange om ugen taget turen fra Svendborg til Faaborg på cykel.

Annonce

Aktiv medspiller i byen

Steffen Bech erkender, at det ikke er let at skulle forlade Føtex i Faaborg.

- Det er lidt svært at sige farvel til det team, som jeg har været vildt glad for. De vil rigtig gerne både butikken og byen. Det med at komme tæt på byen og være med til at tegne Faaborg som en by, der står sammen, er netop noget, jeg har kæmpet for.

I de fire år, Steffen Bech har været varehuschef i Faaborg, er Føtex blandt andet gået aktivt ind i kampen for Faaborgs akutbil, butikken har taget flygtninge ind for at hjælpe med at få dem ind på arbejdsmarkedet, og senest har Salling Fondene - via Føtex i Faaborg - doneret 200.000 kroner til den nye legeplads, som indvies på slagterigrunden 14. juni.

Desuden har Steffen Bech i medierne gjort opmærksom på problemer med at skaffe nok lærlinge og slået på tromme for, at man sagtens kan få en god uddannelse i en mindre by som Faaborg.

Annonce

Ny chef fører linjen videre

Steffen Bechs afløser er allerede fundet. Det bliver Marie Louise Wowk Hartvigsen, der kommer fra jobbet som freshfoodchef i Bilka i Odense.

- Jeg er ikke i tvivl om, at hun vil videreføre det her med at komme tættere på byen, siger Steffen Bech.

Både han og Marie Louise Wowk Hartvigsen vil være til stede ved indvielsen af den nye legeplads fredag 14. juni klokken 10.

Steffen Bech har sit kontor herinde bagved i tilknygning til lageret. Så det er gennem døren her, han typisk er kommet til syne, når han har skullet ud i selve butikken. Foto: Palle Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce