Annonce
Ugeavisen Faaborg

Faaborg ØH sætter prisen ned for at få flere gæster

Sidste år gav mange gæster festen fuld gas på udklædningerne. Privatfoto.
Har du allerede købt billet til fastelavnsfest, får du "drikkepenge" ved indgangen.
Annonce

Faaborg: Faaborg ØH tager nu konsekvensen af, at det går trægt med billetsalget til fastelavnsfesten i Forum Faaborg 14. marts. Prisen for festmenuen sættes ned fra 350 til 200 kr., og har du allerede købt billet, så vanker der "drikkepenge" retur ved indgangen, så ingen betaler mere end andre.

Og vil du bare feste, er der gratis entre fra kl. 21.

Det oplyser Henrik Poulsen fra arrangørgruppen.

- Vi forsøgte os første gang med en udklædningfest sidste år. Det blev en smaddersjov fest for 222 deltagere. I år har vi regnet med at nå op på 350 deltagere, men foreløbig har vi kun solgt 150 billetter. Det er ærgerligt, for vi har budgetteret med at tjene penge til klubbens ungdomsarbejde, og som det tegner lige nu, står vi til at lave et underskud på 15.000 kr. Derfor dumper vi prisen på spisebilletter i håbet om at få solgt mange flere billetter, forklarer Henrik Poulsen.

Man må meget gerne møde udklædt, men det er ikke noget krav.

- Sidste år havde vi mange forskellige temaer, nogle mødte op som Disney-figurer, der var James Bond'er alle vegne, og 25 mænd og kvinder stillede i søulke-outfit, men der var altså også mange, der bare havde en fjer i håret eller bar en fjollet hat. Det er ikke udseendet, det kommer an på, men at man har lyst til en sjov fest, fortæller Poulsen.

30 frivillige er i fuld gang med forberedelserne. De laver blandt andet en loungebar på 100 kvadratmeter, som ved hjælp af et stillads hæves op i to meters højde, hvorfra man med en veltillavet drink kan nyde udsigten til dansegulvet.

Og det er bare den ene af tre barer, så det er muligt at få slukket tørsten uden at stå alt for længe i kø.

Musikken leveres af "Nuller & Nix" og en DJ, som skibes over fra Als.

Billetter kan købes i Shell Faaborg, hvor man også kan hente gratis billetter, hvis man først ønsker at deltage efter spisningen, det vil sige fra kl. 21. Festen slutter kl. 02.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce