Annonce
Ugeavisen Faaborg

Faaborg Esport til mesterskaber i LOL

Faaborg Esport er klar til dysten i League of Legends. Privatfoto.
Man kan følge med i computerspilskampene hjemme fra
Annonce

Faaborg: Faaborg Esport sender sit første hold til Fynsmesterskaberne i LOL - bedre kendt som spillet League of legends.

Holdet har trænet sammen de sidste tre måneder og deres trænere har vurderet, at de nu er klar til at deltage i Fynsmesterskaberne for foreningerne og skoler. Spørgsmålet er nu om de fem gæve gutter fra Faaborg kan fravriste tronen fra Nordfyns Efterskole, som har vundet de sidste år, konstaterer klubben i en pressemeddelelse.


League of Legends er en blanding af holdbaseret actionspil og rollespilselementer, og spilles af to hold af enten tre eller fem mand.


De fem drenge er i alderen 16-18 år og har valgt at træne deres LOL i Faaborg Esport.  Foreningen vil ligeledes streame deres kampe, så man kan sidde og se med derhjemme i de
spændende kampe.

https://www.youtube.com/watch?v=Yh7mE3oJHic

Fynsmesterskaber løber af stablen i Odense ved HF/VUC den 30. januar. Inden da skal holdene igennem en kvalifikationsrunde som bestemmer hvordan de skal ligge niveaumæssigt til mesterskabet i januar.

League of Legends er en blanding af holdbaseret actionspil og rollespilselementer, og spilles
af to hold af enten tre eller fem mand.

Lige nu indeholder spillet to forskellige baner, Summoners Rift (5 vs 5) og Twisted Treeline (3 vs 3) som begge kræver sine egne strategier.

Hvert hold har en base med et "Nexus", som modstanderne har til opgave at ødelægge. Før man kan angribe dette "Nexus", skal både de kanontårne som beskytter det, samt de "inhibitors" som generer fjender, dog ødelægges først.

Holdet træner hver torsdag fra kl.19-21 i foreningens lokaler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce