Annonce
Ugeavisen Faaborg

Faaborg-Midtfyn henter ny økonomichef fra København

Nis Kasper Pedersen bor i Odense og bliver 1. februar ny økonomichef i Faaborg-Midtfyn Kommune. Foto: Faaborg-Midtfyn Kommune
Nis Kasper Pedersen starter som ny økonomichef i Faaborg-Midtfyn Kommune 1. februar. Han kommer fra en stilling som vicekontorchef i Københavns Kommune og bor i Odense.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Faaborg-Midtfyn Kommune har fundet en ny økonomichef, efter stillingen har været ubesat i knap tre måneder.

Den nye chef for Økonomi og Løn hedder Nis Kasper Pedersen. Han er cand.scient.pol. og kommer fra en stilling som kontorchef i Økonomi og Byggeri i Socialforvaltningen i Københavns Kommune.

Ifølge en pressemeddelelse fra Faaborg-Midtfyn Kommune har han solide erfaringer med kommunal økonomi, ledelse og styring og har indsigt i de kommunale velfærdsområder fra stillinger i økonomiske funktioner i Københavns og Aarhus kommuner og Deloitte Consulting. Nis Kasper Pedersen bor med sin familie i Odense.

Konstitueret kommunaldirektør Helle Vibeke Carstensen glæder sig over valget af den nye chef for Økonomi og Løn.

- Jeg ser Nis’ erfaringer med budgetprocesser og styring af anlægsprojekter som en stor styrke, og han har en tilgang til opgaveløsningen og en personlighed, som jeg tror, vil passe rigtig godt til Faaborg-Midtfyn Kommune. Jeg er ikke i tvivl om, at vi har ansat en meget talentfuld og tillidsskabende chef, og jeg glæder mig til samarbejdet, siger Helle Vibeke Carstensen i en pressemeddelelse.

Nis Kasper Pedersen er ifølge pressemeddelelsen optaget af at skabe økonomisk råderum, så kommunen både kan investere i udvikling og levere de kommunale velfærdsydelser i takt med, at der kommer flere borgere i kommunen og en ændret sammensætning med flere børn, unge og ældre:

- Det er en svær opgave, men jeg mener, det kan lykkes, siger Nis Kasper Pedersen.

- Jeg glæder mig derfor meget til at starte som chef i Økonomi og Løn, da jeg brænder for at blive en del af en kommune, der har en tydelig vision om at gøre en reel forskel for borgerne. Det handler for mig om at styrke en langsigtet budgetlægning, stram økonomiopfølgning og helhedsorienterede faglige løsninger med borgeren i centrum. Det kræver også, at vi i fællesskab ser på, om der er nogle af vores opgaver, vi kan løse mere effektivt, siger han.

Nis Kasper Pedersen starter i sit nye job som chef for Økonomi og Løn den 1. februar 2020.

Stillingen som økonomichef har været ledig, siden Morten Bentsen forlod posten i oktober efter 18 år i Faaborg-Midtfyn Kommune. Han ville i stedet prøve kræfter med et tilsvarende job i Assens Kommune.

Faaborg-Midtfyn Kommune har netop ansat ny økonomichef. Han starter 1. februar. Arkivfoto: Tim Visti
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce