Annonce
Ugeavisen Faaborg

Faaborg Svømmeklub har armene oppe efter hyggeligt svømmedag

Nogle svømmere tilbagelagde bane efter bane - og bidrog til den nye lokale rekord på 51,5 kilometer. Privatfoto
Den Store Svømmedag blev også Den Helt Store Succes, erklærer Faaborg Svømmeklubs formand Erik Moretto ovenpå søndagens hyggelige svømme-arrangement. Han venter at se mange af dagens deltagere tilbage i svømmehallen.
Annonce

Faaborg: - Vi kan næsten ikke få armene ned efter vores svømmedag søndag, som vi igen i år har afviklet i samarbejde med Forum Faaborg. Ikke fordi vi vandt noget i konkurrencen. Igen i år lå vi i den tunge ende som nummer 33 ud af 38 deltagende klubber og svømmehaller, men stemningen var simpelthen til en klar førsteplads.

Det erklærer Faaborg Svømmeklubs formand Erik Moretto i en pressemeddelelse ovenpå den landsdækkende Den Store Svømmedag. Faaborg Svømmeklub har i samarbejde med Forum Faaborg deltaget i mange år, og i år satte deltagerne igen en ny lokal rekord med 51,5 km.

Den Store Svømmedag er først og fremmest tænkt som en mulighed for at prøve svømmehallernes og klubbernes mange tilbud - så man var mere end velkommen til at hygge sig. Privatfoto
Annonce

Vi er rævestolte

- Sammenholdt med Blåvandshuk Svømmeklub - der efterhånden er løbet med sejren nogle år endda - som svømmede lige over 480 km - ja, så er der jo langt igen, men vi er selv rævestolte over resultatet, lyder det fra Erik Moretto.

Den Store Svømmedag er en dag, hvor alle kan komme og opleve, hvad svømmehallen og svømmeklubben har at byde på.

- 88 valgte at byde ind med at svømme kortere eller længere distancer, men faktisk var mere end 150 på gratis svømmetur i svømmehallen. Vores mange gæster, hvoraf rigtig mange familier med små børn valgte at komme og hygge sig i svømmehallen, fik gjort flittigt brug af sauna, dampbad, koldtvandskar, varmtvandsbassin, svømmebassin og vandrutsjebane og de to sidste timer kunne vi endda byde vores gæster på en tur på vipperne, fortæller Erik Moretto.

Annonce

7.650 meter ene mand

For familien Oud Simonen blev den samlede distance på 10 km, og samtidigt tegnede far, Lars Simonsen, sig for den længste distance på dagen med hele 7.650 meter.

To piger fra Horne snuppede hver 3 km i en venskabelig lille søsterdyst, og nogle af ældre motionssvømmere opdagede, at der var mange flere baner i dem, end de selv havde regnet med.

- Sammen med Line og Alfredo som livreddere fik svømmeklubbens egne ledere hygget om de mange svømmegæster, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at vi kommer til at se vores gæster mange gange endnu i svømmehallen, mener Erik Moretto.

Det var gratis at komme i svømmehallen på Den Store Svømmedag - og det tog mere end 150 store og små imod. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce