Annonce
Ugeavisen Faaborg

Faaborgs juletræ tændes 13. november - men tilskuerne skal blive hjemme

I år kommer juletræstændingen til at foregå på en anderledes måde. Byens borgere opfordres til at blive hjemme og følge med fra sofaen. Billedet her er fra 2019. Arkivfoto
Annonce

Faaborg: Det plejer at være noget af et tilløbsstykke, når lysene skal tændes i juletræet på Torvet i Faaborg, men som med så meget andet bliver det også anderledes i år.

Det skyldes naturligvis coronasituationen og de forholdsregler, vi bliver nødt til at tage for ikke at give smitten gunstige forhold.

Juletræstændingen finder i år sted fredag 13. november sidst på eftermiddagen.

- Vi beder faktisk folk om at blive væk i år og se med hjemmefra. TV2 Fyn sender live på deres Facebookside fra Flakhaven i Odense fra klokken 16.50 og stiller så om til forskellige fynske byer, hvor juletræerne bliver tændt, siger Signe Pardorf Nielsen, bylivs- og erhvervskoordinator hos Vores Faaborg & Egn.

I Faaborg bliver det med deltagelse af julemanden, hans vogtere samt små søde nissebørn.

En anden tradition er uddelingen af godteposer til børnene i forbindelse med juletræstændingen. Den holdes der fast i - blot på en anden facon end tidligere.

Alle børn kan selv hente en slikpose i løbet af 13. november i tidsrummet klokken 10-20 i SuperBrugsen Faaborg. Der er 400 poser - og det er først til mølle, oplyses det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce