Annonce
Ugeavisen Faaborg

Faaborgs slikbutik Sukkerstangen er lukket

Rikke Lind Melgaard er her fotograferet, inden hun åbnede butikken i Grønnegade. Den er nu lukket, og Rikke Lind Melgaard har fået nyt job i Nohr. Arkivfoto: Palle Søby
Efter ni måneder lukker Sukkerstangen i Grønnegade. Slikmutter har fået arbejde i tøjbutikken Nohr.
Annonce

Faaborg: ”Vi har talt og regnet, og regnet og talt - og lige meget hvordan, vi sætter tallene sammen, bliver resultatet det samme. Avancen på slik er for lille, og kollistørrelserne er for store. Vi har derfor taget den triste beslutning, at vi ikke åbner igen efter ferien”, lød det i weekenden på slikbutikken Sukkerstangens Facebook-side.

Sukkerstangen ligger i Grønnegade 7.

Rikke Lind Melgaard, hendes mand Anders Melgaard og deres to børn flyttede ind på samme adresse i 2018. Stueetagen, der tidligere har rummet antikvitetsforretning, fik de indrettet til slikbutik, og de slog dørene op for kunder i slutningen af marts 2019. Men efter ni måneder er det altså slut.

Rikke Lind Melgaard uddyber:

- Kollistørrelserne er for store til, at vi kan nå at sælge slikket, inden holdbarheden udløber. Det betyder, at vi næsten altid må smide noget ud, spise det eller give det væk. Holdbarheden er ofte tre måneder, når der ikke er proppet diverse e-numre i, så der skal sælges meget.

På trods af at butikken nu er lukket, fortryder familien ikke, at de prøvede ideen af.

- Vi synes selv, at det blev en fantastisk lille hyggelig butik. Det har været sjovt og lærerigt, lyder det.

Hvad butikslokalet skal bruges til fremadrettet, ved hun ikke.

- Måske vi får gode ideer med tiden, men lige nu har vi ingen planer, siger hun.

Rikke Lind Melgaard vil dog stadig være at finde i Faaborgs butiksliv. Hun har nemlig fået arbejde i tøjbutikken Nohr, som inden længe genåbner med ny ejer.

- Jeg skal stå i butikken og stå for de sociale medier. Jeg glæder mig super meget.

Anders Melgaard begyndte i sommer at køre rundt i byen med denne slikcykel. Men det er også slut nu. Arkivfoto: Palle Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce