Annonce
Ugeavisen Faaborg

Film for alle aldre i Helios

"Amundsen" er baseret på virkelige hændelser. Pressefoto
Annonce

Faaborg: "Amundsen" og "Hotel Mumbai", der begge bygger på virkelige hændelser, er på plakaten i Helios-Teatret i denne uge, og biografens ungdomsgruppe, Cinemates, har valgt ungdomsfilmen "After" som den ene aftenfilm til og med søndag den 9. juni.

"After" er baseret på Anna Todds bestsellerroman af samme navn, der startede som online fanfiction om musiker og tidligere One Direction medlem Harry Styles og blev en sensationel succes - først på Wattpad.com og senere som bog. Vi følger Tessa (Josephine Langford), en dedikeret studerende, pligtopfyldende datter og loyal kæreste til sin high school sweetheart, der starter på sit første semester på college. Bevæbnet med store ambitioner for sin fremtid, åbner hendes beskyttede verden sig i mødet med den mystiske Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin), en tiltrækkende, mørk rebel, der får Tessa til at stille spørgsmålstegn ved alt det hun troede hun vidste om sig selv, og hvad hun gerne vil have ud af livet.

"After" vises i Babybio onsdag den 5. juni kl 11 og både kl. 14 og 19.30 i weekenden.

"Hotel Mumbai" handler om det skæbnesvangre attentat på det berømte Taj Hotel i 2008. Pressefoto
Annonce

Polarforskeren

Ugens anden aftenfilm er "Amundsen", historien om norske Roald Amundsen - verdens største polarforsker. Siden han var en lille dreng, var Roald besat af tanken om at opdage de uudforskede dele af verden, og drømmen om at nå Sydpolen blev et kapløb med den britiske Robert Scott. Roald var en mand, som ikke var bange for at lyve og bedrage sine nærmeste for at opnå sin drøm. Især broren Leon, hans faste støtte, måtte lide under Roalds valg. Filmen er baseret på virkelige hændelser og giver ikke bare et dybere indblik i Roalds liv og person, men også i menneskerne omkring ham.

Filen vises torsdag den 6. juni kl. 14 og spiller ugen ud.

Annonce

Attentatet i Mumbai

Fra lørdag den 8. juni til og med onsdag den 12. juni kan man se "Hotel Mumbai". Den handler om det skæbnesvangre angreb på det berømte Taj Hotel i Indien i 2008.

Blandt det dedikerede personale på hotellet befinder sig den ansete chefkok Hemant Oberoi og tjeneren Arjun, der vælger at risikere deres liv for at beskytte gæsterne. Mens verden ser på, bliver et desperat forældrepar tvunget til at foretage utænkelige ofre for at beskytte deres nyfødte barn.

I weekenden kl. 14 vises adventurefilmen "Aladdin". Det er en sprudlende live action-version af Disneys klassiker fra 1992.

Tegnefilmen handler om den kække, småkriminelle Aladdin, hans romance med Jasmine og den magiske, ønskeopfyldende lampeånd Genie, der spilles af Will Smith. Mena Massoud spiller den charmerende gadeknægt Aladdin, og Naomi Scott ses som Jasmin, den smukke og selvstændige prinsesse.

Will Smith ses i rollen som lampeånden Genie i "Aladdin". Foto: Daniel Smith/Disney
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce