Annonce
Ugeavisen Faaborg

Filucka Toft hjælper sine klienter med at gøre drømme til virkelighed

Fra kontoret på førstesalen passer Filucka Toft sin forretning. Lige nu tilbyder hun kun onlinesessioner, men håber, at hun engang kan få egne lokaler med kursuslokaler og samtalerum. Foto: Maria Retoft Pedersen
Filucka Toft er for nylig flyttet fra Haslev til Faaborg, og med sig har hun taget sin virksomhed, hvor hun som trivselsmentor og coach gennem onlinesamtaler hjælper sine klienter med at bryde ud af hamsterhjulet.
Annonce

Faaborg: Filucka Toft har været vidt omkring på arbejdsmarkedet. Hun har langet hamburgere over diske, arbejdet på fabrik, været postbud, pædagogmedhjælper, rengøringsdame, opvasker, lagermedarbejder, sekretær og receptionschef på et hotel.

Hun har også arbejdet i sin fars frimærkehandel og i en bingohal i England.

I 2015 blev hun uddannet socialpædagog, men heller ikke her fandt hun sig for alvor til rette med de rammer, hun blev stillet til rådighed.

Først da hun startede sig egen forretning sidste år, fandt hun for alvor en mening med sit arbejdsliv.

Blå bog: Filucka Toft

40 år og bor i Faaborg. Stammer oprindeligt fra København.

Er single og har ingen børn.

Uddannet og certificeret executive coach v. Rasmus Bagger.

Certificeret master of mental training og performance coach v. Rasmus Bagger.

Udgav bogen ”Fang drømmene” i 2019.

Har taget en uddannelse som kognitiv mentor ved Wattar-gruppen.

Bader hver dag i Faaborg Fjord.

Er lidt af en læsehest.

Arbejder på daglig basis med sin egen fortsatte udvikling bl.a. med hjælp fra en personlig coach.

www.filucka.dk.

Her sprang hun ud som selvstændig trivselsmentor og coach, og forretningen, som stadig er i sin opstart, tog hun med sig til Faaborg, hvor hun allerede har fundet ligesindede at sparre med i andre af byens selvstændige erhvervsdrivende.

Gennem online samtaler hjælper hun nu andre med at bryde ud af hamsterhjulet - på samme måde som hun selv har gjort.

- Dem, der kommer til mig, er typisk mennesker, som sidder fast i livet. De har en hverdag, som kører, men det føles alligevel ikke helt rigtigt. Der mangler et eller andet. De sidder fast i de daglige rutiner på jobbet, i parforholdet eller i hverdagen. De har en følelse af, at der ligger noget uforløst i dem - nogle drømme, som egentlig gerne vil udleves.

Ifølge Filucka Toft har vi alle nogle historier, vi fortæller om os selv.

Mange går rundt med selvfabrikerede fortællinger om, hvorfor deres drømme ikke kan føres ud i livet, mener Filucka Toft. De historier bør vi analysere og se, om de har hold i virkeligheden, eller om de bare spænder ben. Foto: Maria Retoft Pedersen

- For eksempel har jeg altid fortalt mig selv, at jeg aldrig ville komme til at bo et sted med havudsigt, selv om det har været min drøm i mange år. Det var først, da jeg begyndte at kigge på, om den fortælling havde hold i virkeligheden, at jeg kunne handle på den. De her historier spænder ben for, at vi ikke kan gøre det, vi gerne vil, fortæller hun fra sit lejede hus i Strandgårdsparken, hvor hun netop har en fantastisk udsigt over Faaborg Fjord.

Filucka Toft tilbyder også online samtaler med temaet "corona-coping", som handler om, hvordan man får en struktureret og balanceret verden i en coronatid.

Hun håber, at hendes egen forretning på et tidspunkt kan vokse sig så stor, at hun kun få sine budskaber ud til endnu flere.

- Jeg vil rigtig gerne ud at holde foredrag, som jeg lige nåede at starte op med, inden corona kom. Det vil jeg satse på at få i gang igen, når tiderne bliver til det, fortæller hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce