Annonce
Ugeavisen Faaborg

Find julemandens gode humør på Kaleko Mølle

Årets juleaktivitet på Kaleko Mølle foregår ubemandet, så man kan hjælpe med at finde julemandens gode humør, lige når man har lyst. Pressefoto: Øhavsmuseet
Annonce

Faaborg/Diernæs: I år genudsender DR Ramasjang den gode gamle julekalender Nissebanden. Og som alle børn ved, så bor Nissebanden jo i Kaleko Mølle ved Faaborg.

Udover at have huset Nissebanden, så er Kaleko Mølle også Danmarks længst fungerende vandmølle. Lige fra den 4. december og helt frem til 3. januar kan børn og barnlige sjæle besøge området ved Kaleko Mølle.

Ligesom i julekalenderen er den helt gal på Kaleko Mølle i år – for julemanden kan ikke finde sit gode humør. Måske kan du hjælpe ham, lyder det i en pressemeddelelse fra Øhavsmuseet.

I området ved Kaleko er der nemlig en række poster, som gæsterne skal gennem for måske at finde hans gode humør, så det atter kan blive jul.

I år er alt ikke som i de gode gamle dage, hvor alle kunne forsamles i juletiden. I år er der covid-restriktioner, som giver særlige benspænd for børn – og måske også for nisser?

På Øhavsmuseet er årets aktivitet på Kaleko Mølle derfor planlagt, så alt foregår udenfor møllen – og intet er bemandet. Det betyder, at området kan besøges, lige når det passer gæsterne.

Deltagelse i aktiviteten ved Kaleko Mølle er gratis.

Nissenbanden vises på DR Ramasjang alle decemberdage kl. 17.

Nissebanden er blandt andet optaget ved Kaleko Mølle. Og den kan opleves på tv igen i år. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce