Annonce
Ugeavisen Faaborg

Folkedansere udskyder sæsonstart

Annonce

Faaborg: Faaborg Folkedansere er desværre nødt til at udskyde sæsonstarten, der ellers var fastsat til d. 21. september.

Folkedansen er en kontaktsport, hvor danserne er tæt på hinanden i dansen. Folkedansen er kendetegnet ved at vi danser både pardanse, to pars-danse, kvadriller (fire par) og kredsdanse.

- Vi kan ikke holde afstand eller undgå at holde i hånd, hvis folkedansen skal udfoldes. De nuværende Covid-19 retningslinjer giver ikke mulighed for at udfolde et varieret og sjovt danseprogram, så bestyrelsen har valgt at afvente og følge situationen tæt med henblik på at starte op snarest muligt om mandagen i Kulturhuset Byskolen i Grønnegade i Faaborg, lyder det.

Foreningen holder generalforsamling d. 19. oktober kl. 19.30, hvor man forhåbentlig også kender udsigterne for sæsonstart.

- Vi kan næsten ikke vente med at svinge dansebenene og hinanden, men det skal være både sikkert og sjovt. Vi glæder os til at se både vores kendte dansere og nye dansere igen - forhåbentlig i januar 2021, lyder det fra bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce