Annonce
Ugeavisen Faaborg

Forrygende start for skønhedsklinik i downtown Aastrup

Skiltet her skal ud og stå ved Svendborgvej. Simone Aalund har fået det lavet hos en veninde, der er skiltemager. Foto: Palle Søby
Der skulle ske noget nyt i livet, mente 26-årige Simone Aalund, der har åbnet skønhedsklinik i kælderen under familiens hus på Svendborgvej i Aastrup. De første to måneder har hun allerede haft mange flere kunder, end hun havde forventet.
Annonce

Aastrup: Der er ikke langt fra idé til handling hos 26-årige Simone Aalund. Hun bor på Svendborgvej 285 i hjertet af Aastrup sammen med sin kæreste, autoforhandler Anders Christiansen, der driver firmaet A.C. Biler. Sammen har de lille Noah, der fyldte et år 1. august.

En aften i maj sad Simone og tænkte, at der skulle ske noget nyt i hendes liv. Hun arbejder som sosu-assistent i Vester Aaby, og 22. juni skulle hun i gang igen, når hendes barsel var slut.

- Jeg ville gerne kunne styre mine egne arbejdstider og være min egen chef. Min mor foreslog, at jeg skulle starte mit eget rengøringsfirma. Det var jeg i første omgang hooked på. Så kunne jeg blive ansat af kommunen og lave alt det, hjemmehjælperne ikke må hos de ældre. Men så tænkte jeg: Mig gøre rent? Nej! Jeg hader at gøre rent! Så jeg scrollede lidt rundt på Facebook, og på Marketplace dukkede der nogle billeder op med øjenvipper og negle og den slags. Jeg er meget impuls-styret, så jeg fandt straks nogle kurser i Odense og Assens, og så tog jeg en hel masse kurser i slutningen af min barsel, fortæller Simone Aalund.

Hun købte møbler i Ikea, og hun købte en briks. Kælderen blev forvandlet fra at være opdelt i tre små rum til at blive ét stort rum. De rev vægge ned, rev gulvet op, og kælderen fik den helt store tur. Alt sammen noget, især Anders og hans kammerater ordnede.

Så da Simones barsel sluttede 22. juni, var hun klar til at åbne sin egen skønhedsklinik under navnet YoubyAalund i kælderen under familiens hus. Nu var hun pludselig selvstændig ligesom kæresten.

Her laver hun især øjenvipper og øjenbryn, negle og voksbehandlinger (hårfjerning).

Simone Aalund fandt i foråret ud af, at der skulle ske noget nyt i hendes liv. Det gjorde der. Foto: Palle Søby
Annonce

Beholder jobbet i kommunen

- Det er gået forrygende indtil nu. Jeg har haft meget mere end forventet, fortæller Simone.

Indtil videre har hun dog beholdt jobbet i kommunen, hvor hun arbejder 25 timer om ugen. Hun går lidt på listetå og vil lige se det an, om klinikken i længden kan bære en fuldtidsindtægt.

- Jeg har aldrig fri senere end klokken 13, så jeg kan åbne i klinikken klokken 14 og også tage kunder ind for eksempel klokken 21. Jeg kan i høj grad tilpasse mig kundernes behov, og jeg har også fridage i jobbet som sosu-assistent, nævner hun.

- Efter Noah er startet i dagpleje, vil han gerne i seng allerede mellem seks og halv syv. Så kan jeg fint tage kunder bagefter. Soveværelset ligger lige over klinikken, og ellers er Anders jo også hjemme eller ovre på værkstedet.

Anders har boet på stedet i cirka 10 år og har drevet bilfirmaet i cirka tre år. Simone flyttede ind, da de blev kærester for cirka to et halvt år siden.

Hun er oprindelig fra Svendborg, men har boet i Faaborg-området siden 2010.

På væggen i klinikken hænger allerede en masse diplomer fra de kurser, hun tog i foråret.

- Jeg har selv fundet og betalt alle kurserne. Det er også dem, der i dag leverer alle de produkter, jeg bruger i behandlingerne. Alle produkter er EU-godkendt og ikke testet på dyr, understreger Simone.

Annonce

Begge køn vil af med hårene

Indtil nu har hun mest arbejdet med vipper og bryn samt voksbehandlinger.

- Jeg er stadig under uddannelse som negletekniker. Det tager et år og kræver en del øvelse. Så lige nu er det primært på modeller, indtil jeg er udlært.

- Jeg laver to slags voksbehandlinger: Voks og sugar, hvor sugar er mere skånsom, mens voks river mere fat. Det er både kvinder og mænd, der gerne vil have fjernet hår, og det kan være alle steder på kroppen. Mændene vil for eksempel gerne have fjernet hår på ryggen, mens kvinder vil have fjernet dun på overlæberne og hår på benene, armene og i armhulen, fortæller Simone.

Fordelen ved en voksbehandling frem for at bruge skraber er, at det holder meget længere. To-tre uger, mens man med skraber kan begynde igen allerede efter et par dage.

- Ved voksbehandling river man hårsækken ud, så det faktisk er helt nye babyhår, der kommer ud igen. Så man bliver meget mere blød og lækker. Jo mere man vokser, jo mindre hår kommer der igen.

Simone Aalund har også et klippekort, hvor man får den 10. behandling gratis.

Her skal Simone Aalund ordne negle på klienterne. Hun er stadig i gang med at uddanne sig til negletekniker, så lige nu gør hun det mest på modeller. Foto: Palle Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce