Annonce
Ugeavisen Faaborg

Forslag om fremtiden for Faaborg havn

Kloge hoveder arbejder på en udviklingsplan for Faaborg havn og by. PR foto
Konkurrence om at udarbejde den bedste udviklingsplan for Faaborg havn og by er kommet et lille skridt længere. Vinderprojektet offentliggøres 3. december.
Annonce

Faaborg: De tre teams, der deltager i konkurrencen om at udarbejde en udviklingsplan for Faaborg havn og by, har holdt møde sammen. Borgmester Hans Stavnsager (S) glæder sig over de mange ideer og perspektiver, som mødet bragte med sig:

- Vi har haft en meget spændende og indholdsrig dag, hvor vi har fået præsenteret nogle virkelig interessante bud på byens potentialer og udviklingsmuligheder. Det tegner rigtig godt, udtaler borgmesteren i en pressemeddelelse.

Konkurrencen i Faaborg er en såkaldt parallelkonkurrence. Det betyder, at de tre team undervejs i konkurrencen mødes og deler viden og ideer.

- Det er en rigtig givtig måde at få de bedste bud i spil og få de dygtige team til at inspirere hinanden. Det skulle gerne betyde, at vi får tre meget stærke forslag og dermed i sidste ende også et rigtig stærkt vinderprojekt, siger projektchef i Realdania, Astrid Bruus.

Annonce

Næste møde 17. september

Helt centralt er placeringen af Øhavsmuseet, KurKulturFaaborg, bibliotek og sundhedshus. Den overordnede programmering skal også omfatte forslag om nye boliger og deres omfang og boligtyper.

Derudover skal den overordnede programmering også komme med forslag til placering og ideer til rekreative områder og bud på nye erhvervsvirksomheder inden for eksempelvis serviceerhverv, turismeorienterede erhverv eller maritimt orienterede erhverv.

De tre team arbejder nu videre. De mødes igen 17. september for at dele tanker om mulige løsninger. De tre endelige forslag skal afleveres i november, og vinderprojektet offentliggøres 3. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Ugens gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce