Annonce
Ugeavisen Faaborg

Galleri har givet kunstner frie tøjler til sommerudstilling

Snart er der sommerudstilling på Galleri Korinth. Foto: Maria Retoft Pedersen
Annonce

Korinth: Årets sommerudstilling i Galleri Korinth byder på en gruppeudstilling med en del af galleriets kendte kunstnere suppleret af en række gæstekunstnere.

- Der vil formentlig både være maleri, akvarel, grafik, collage og keramik, selv vi ved ikke endnu hvad og hvem, idet vi i år har inviteret billedkunstner Elin Østergaard til at kuratere udstillingen. Elin har tidligere udstillet i Galleri Korinth, hvor vi bl.a. stiftede bekendtskab med hedes talent indenfor collage tilført en skæv streg, fortæller Torben Nebrot Jørgensen fra Galleri Korinth i en pressemeddelelse.

Elin Østergaard er desuden kendt i København, hvor hun udstiller i galleri Art for Future, på Fyn kendes hun bl.a. som billedkunstlærer på Den Frie Lærerskole i Ollerup og som medforfatter til bogen ”Billedkunst et fag i skolen”.

- Vi glæder os til at se hvad og hvordan, hun vælger at præsentere vores sommerudstilling og håber, at mange kommer forbi og tager del i oplevelsen, lyder det fra galleriet.

Der er fernisering den 27. juni klokken 14 med snacks og lidt koldt at drikke. Udstillingen er åbent torsdag til mandag fra klokken 11 til klokken 17. Sidste dag er søndag den 2.august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kom til KOL-kor i Faaborg

Ugeavisen Faaborg

Kirketider

Annonce