Annonce
Ugeavisen Faaborg

Galleri Korinth: Også koncerter kan opleves i galleriet, og oftest er det med spisning

Dr. Rolf & Kanylerne er fra Sydfyn og Langeland. Orkestret gæster Galleri Korinth, og det er blot et enklet af i alt 10 arrangementer i vinterhalvåret. Arkivfoto: Loulie Bonde
En række arrangementer med koncerter og andet er klar hos musikforeningen med tilknytning til Galleri Korinth. Oftest er det med middag inden koncerten.
Annonce

Korinth: Musikforeningen Galleri Korinth Venner har taget hul på sæsonen.

Galleriets ejer, Torben Nebrot Jørgensen, fortæller, at foreningen har lagt et stærkt koncertprogram.

- Der er tale om intim-koncerter i vores stue med plads til 45 gæster. Den første af i alt 10 koncerter var en blueskoncert med Harpin’Wolf & The Black Sheep. Næste arrangement, "Vildfarelser og hverdagsviser", er sange med vemod, klogskab, sort humor og romantik, der mødes med melodisk strenge-akrobatik og underfundige historier fra hele verden. Det er med Christian Alvad og svenskeren Anna Wirsén.

Det er fredag 18. oktober kl. 20, og der er er spisning kl. 18.

- Søndag 3. november kl. 15 får vi besøg af Trio Satie, som spiller fransk musik centreret omkring Erik Satie. Trioen arrangerer musikken for sopran, kontrabas og klaver, der er en noget usædvanlig triokombination, og trioen gør sig umage med at præsentere og forklare musikken i en kulturhistorisk sammenhæng med tidens digtning og billedkunst.

Annonce

Dr. Rolf

I slutningen af november kommer Dr. Rolf & Kanylerne, der nu er klar til at komme ud med deres store bagkatalog af selvskrevne sange om stort og småt.

Det er fredag 29. november kl. 20, og der er middag kl. 18.

Det nye år begynder med et oneman-show med Carsten Knudsen fra "De Nattergale". Carsten Knudsen skriver om sig selv: "Jeg ser mig selv som en blackbird, der komponerer og synger fra morgen til aften".

Han kan opleves i Galleri Korinth 24. januar kl. 20 med middag kl. 18.

- Vi gentager succesen med nytårskur lørdag 8. februar kl. 14, hvor champagnepropperne springer, og underholdningen er overladt til operasanger og entertainer Christian Damsgaard, som mange vil kende som tenoren fra vores Home Opera-koncerter. Han bliver akkompagneret af en pianist.

Senere arrangementer er med forfatter Lone Høslev, komponist Jesper Mechlenburg, kunstner Ken Denning, operasanger Jesper Buhl og pianist Mette Stig Nielsen. Derudover indeholder programmet koncert med Reve Boheme og andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce