Annonce
Ugeavisen Faaborg

Gensyn med film med gys og fryd - ”Wonder Woman” og ”Joker”

Wonder Woman er DC Comics' største kvindelige superhelt, der debuterede i tegneserien All Star Comics fra 1941. – I denne version spiller Gal Gadot rollen som krigerprinsessen, der påtager sig at hjælpe med at slå tyskerne i Første Verdenskrig.
Annonce

Faaborg: Almindeligvis er det helt nye film, du kan se i Helios, men i denne og næste uge gør biografen en undtagelse og viser to ældre, fantastisk flot anmeldte film: Fra torsdag kan du se superheltefilmen”Wonder Woman” fra 2017 og fra på mandag Guldløvevinderen ”Joker” om, hvordan han - Batmans nemesis - blev skabt i Gothams gader.

Joker er uden tvivl "den bedste Batman-film siden ”The Dark Knight", mener anmelderne bl.a – og flere skriver, de aldrig vil glemme Joaquin Phoenix i hovedrollen.

”Joker” havde premiere sidste år og blev bl.a. modtaget med ord som ”Et begavet og udfordrende portræt ... Joaquin Phoenix leverer en blændende præstation” ( Christian Monggaard i Information) og ”Én af de bedste og mest ubehageligt grænseoverskridende amerikanske film, der er lavet i dette årti ... Det er så mesterligt, at man både gyser og frydes” ( Casper Hindse i Dagbladenes Bureau).

Annonce

Wonder Woman

”Wonder Woman” tager sit udgangspunkt på amazone-krigernes ø Themyscira, hvor den unge prinsesse Diana trænes til at blive den stærkeste af sin slags.

Wonder Woman er DC Comics' største kvindelige superhelt, der debuterede i tegneserien All Star Comics fra 1941. Den nuværende inkarnation med Gal Gadot som krigerprinsessen så første gang dagens lys i ”Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Annonce

Tysktime, Lukas og Milla

Men, der er naturligvis også nye film til egnens mange filmenthusiaster. I hele denne uge kan man se ”Tysktime”, bygget over Siegfried Lentz’ fremragende roman af samme navn. I Weekendavisen skriver Bo Green Jensen bl.a. om den: "Tysktime er stofrig, interessant og seværdig. ..Den skildrer ensretningen med overbevisning og udstiller al den degenererede tvivl, som nazisterne ikke kunne bruge og ville forbyde ved lov."

Teenageren Milla er dødeligt syg, da hun forelsker sig i pusheren Moses. Situationen er forældrenes værste mareridt, men forelskelsen bliver starten på en afgørende fase, hvor Milla lærer sig selv og sine nærmeste, hvordan man lever livet hver dag, som om det var den sidste.

Den vises ikke blot om aftenen, men også som eftermiddagsforestilling lørdag kl. 14.

På plakaten er der derudover dokumentaren om ”Lukas Graham” – både lørdag og søndag eftermiddag – og fra mandag kan du se ”Joker” i den store sal og komedie-dramaet ”Milla” i den lille.

”Milla” handler om den dødeligt syge teenager Milla, som forelsker sig i pusheren Moses.

Situationen er forældrenes værste mareridt, men forelskelsen bliver starten på en afgørende fase, hvor Milla lærer sig selv og sine nærmeste, hvordan man lever livet hver dag, som om det var den sidste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce