Annonce
Ugeavisen Faaborg

God start for havsvømmere: Overvældende interesse for åbent vand-svømning i Faaborg Svømmeklub

Michael Ehrhorn leder havsvømmerne under Faaborg Svømmeklub.Foto: Erik Moretto
Der var kun plads til 10 på holdet, men svømmeklubben arbejder på løsninger, så alle kan få en god oplevelse i den kommende weekend
Annonce

Forhåndsinteressen har været stor for Faaborg Svømmeklubs nye tiltag og klubbens Facebook side har nærmest været lagt ned.

- Vi er både glade, men også en lille smule bekymrede for den enorme forhåndsinteresse, der har vist sig at være for ’Åbent vand svømning’, fortæller formand for Faaborg Svømmeklub, Erik Moretto, i en pressemeddelelse.

Bekymringen, forklarer han, skyldes, at der officielt kun har 10 pladser at gøre godt med:

- Den udfordring har vi valgt at tage op. Vi skal nok finde en løsning på den udfordring også, bemærker han.

Erik Moretto oplyser videre, at man på opstartsdagen vil prøve at få startet aktiviteten, så der måske kan åbnes for deltagelse af flere interesserede svømmere, end de 10 der er plads til på holdet. Der er allerede tilsagn fra en erfaren svømmer, som har lovet at hjælpe klubben i weekenden, og klubben vil gøre, hvad der står i deres magt for at alle får en god oplevelse.

- Det ville glæde os, om vi allerede nu kunne få flere tilmeldinger og et forløb op at stå, der kunne starte med mange svømmere omkring deres fælles passion. At Faaborg Svømmeklub kunne blive omdrejningspunktet for er varig aktivitet på fjorden, siger Erik Moretto.

Annonce

Erfaren instruktør hjælper klubben i gang

Det bliver Thomas Christiansen, stillet til rådighed af ’Bevæg dig for livet – svømning’, der vil hjælpe Faaborg Svømmeklubs leder af holdet Michael Ehrhorn godt i gang. De første fem træningsforløb bliver med Thomas og Michael ved roret.

- Vi er utrolig taknemmelig for den støtte vi har fået, ikke blot fra ‘Bevæg dig for livet’, men også fra mange andre sider. Bl.a. har der været en helt fantastisk opbakning fra Faaborg-Midtfyn Kommune, der virkelig har vist vores projekt stor interesse, lyder det fra Erik Moretto.

Annonce

To første træningsforløb fastlagt

Faaborg Svømmeklubs ’Åbent vand svømning’ starter ud med to træningsforløb lørdag og søndag den 20. og 21. juni 2020 med base ved Havnebadet i Faaborg, og praktiske informationer om holdet bliver lagt ud på svømmeklubbens facebookside.

Om lørdagen vil klubben være tilstede fra kl. 9:30. Her vil også interesserede, ud over de forhåndstilmeldte svømmere, kunne høre ind til muligheder for at deltage i den fremtidige aktivitet. Selve træning og undervisning starter kl. 10:00 om lørdagen, og allerede søndag kl. 14:00 mødes svømmerne igen til den anden træning.

- Michael og Thomas vil sammen med svømmerne sammensætte ude-sæsonen i løbet af de to dage, og så er det ellers bare om at få svømmet Faaborg Fjord tynd, slutter formanden for Faaborg Svømmeklub Erik Moretto.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce