Annonce
Ugeavisen Faaborg

Gode råd til nye iværksættere

Jan Klink Andersen, Områdedirektør, Sparekassen Sjælland-Fyn: - 1. Lav en Forretningsplan. 2. Søg råd/sparring. 3. Overvej dit økonomiske behov. 4. Tag stilling til, hvor stort du selv vil ”satse”.
Fem rådgivere fra Egnens hule giver her deres bedste råd til dem, der overvejer at starte sin egen virksomhed.
Annonce

Brødtekst

Egnens Hule

Egnens Hule er en mentor- og rådgivningskreds stiftet af Vores Faaborg & Egn.

Den består af en række lokale erhvervsdrivende, der har meldt sig klar til aktivt at medvirke til udvikling af byens og egnens erhvervsliv.

Enhver person eller virksomhed hjemmehørende i postnumrene 5600 og 5642 med en forretningsidé er velkommen til at henvende sig med henblik på enten løbende mentorhjælp, sparring om investormuligheder eller specifik rådgivning om eksempelvis forretnings- eller finansieringsplan, markedsføring eller partnerskaber.

Virksomheder eller personer, der ønsker at komme i kontakt med Egnens Hule, henvender sig på mail til info@faaborg.dk, og bedes i kort form skitsere ønsker og behov, udfordring eller problem, der ønskes hjælp til.

http://faaborg.dk/egnens-hule/ findes en skabelon, der desuden skal udfyldes.

Claus Eskildsen, Adm. direktør i Kami Stål A/S: - Der er mange spørgsmål, man bør stille sig selv, men under alle omstændigheder spørg dig selv: "Hvor galt kan det gå?" - og tag så din beslutning!
Mette Stokholm Pedersen, advokat og partner hos Panorama Law: - Jeg synes, det er vigtigt at være realistisk men samtidig ambitiøs. Rom blev ikke bygget på en dag, og uanset hvor dygtig du er, og uanset hvor god en ide du har fået, får man ikke stablet det nye JustEat eller Facebook på benene på et år. Man skal have lidt is i maven og turde tage nogle sats. Gør op med dig selv, om tilværelsen som selvstændig er dig, og hvordan du får det hele til at gå op i en højere enhed – det kan til tider være hårdt og tidskrævende. Men omvendt er der heller ikke noget bedre, end når tingene flasker sig og går godt.
Charlotte Stiller, indehaver Hotel Faaborg: - Mit bedste råd vil være, at man selvfølgelig skal tro 100% på projektet, være klar til at knokle, have lidt penge i banken og så være god til at netværke. Faaborg er en by i en spændende udvikling, og det er nu, man skal slå til og hoppe med på den positive bølge.
Annonce
Annonce
Ugeavisen Faaborg

Kirketider

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Aftensang ved skovsøen

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce