Annonce
Ugeavisen Faaborg

Gratis tilbud: Turismeaktører skal opgraderes digitalt

Sydfynske turismeaktører får muligheden for at bliver skarpere i den digitale konkurrence.
40 sydfynske virksomheder får muligheden for at blive bedre til at markedsføre deres virksomhed.

Sydfyn: Det Sydfynske Øhav blev noget af en turistmagnet i coronasommeren 2020, og de mange, der lever af at servicere turister, havde forrygende travlt. Nu får en række små og mellemstore virksomheder i området mulighed for at blive endnu dygtigere til at tiltrække turisterne.

De får nemlig tilbuddet om at deltage i et gratis forløb om forretningsudvikling. Forløbet, der starter i slutningen af februar, sætter fokus på de deltagende virksomheders oplevelsesudvikling, online marketing og digitale værktøjer, som kan give dem konkurrencemæssige fordele og styrke deres markedspositionen.


Sommeren 2020 bekræftede os i det kæmpe potentiale, Det Sydfynske Øhav rummer som turistdestination. Rigtig mange besøgte os - både øerne, købstæderne og de små havnebyer. Og turisterne var begejstrede. Vi skal udnytte det momentum og minde dem om, at de skal komme igen og tage deres venner og familie med.

Hans Stavnsager, borgmester i Faaborg-Midtfyn


Herudover får virksomhederne én-til-én-sparring, der skaber rammerne for erfaringsudveksling med andre virksomheder og aktører i Det Sydfynske Øhav.

Det er Langeland, Ærø, Svendborg og Faaborg-Midtfyn kommuner samt Destination Fyn, der er gået sammen om at tilbyde kompetenceforløbet, og der bliver plads på skolebænken til cirka 40 små og mellemstore virksomheder fra de fire kommuner.

Ifølge turistmanager i Faaborg-Midtfyn Mads Sletbjerg skal kampagnen ses i lyset af, at det vurderes, at Geopark Det Sydfynske Øhav har potentiale til at blive en endnu større turistattraktion og dermed også skabe vækst for små og mellemstore fødevarevirksomheder og turismeaktører.

- Og så bliver det her startskuddet til systematisk at bruge Geopark Det Sydfynske Øhav-brandet, fortæller han.

I en pressemeddelelse glæder borgmester i Faaborg-Midtfyn Kommune Hans Stavnsager (S)  sig over det sydfynske samarbejde om at støtte op om de lokale turismeaktører.

- Sommeren 2020 bekræftede os i det kæmpe potentiale, Det Sydfynske Øhav rummer som turistdestination. Rigtig mange besøgte os - både øerne, købstæderne og de små havnebyer. Og turisterne var begejstrede. Vi skal udnytte det momentum og minde dem om, at de skal komme igen og tage deres venner og familie med, lyder det i pressemeddelelsen.

Kompetenceforløbet for fødevarevirksomheder og turistaktører tilbydes i samarbejde med University College Lillebælt. Tilmelding til Dorthe Simonsen, 61 20 95 90, dosi@ucl.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce