Annonce
Ugeavisen Faaborg

Helios med ”ubærlig film, der skal ses”

Nikolaj Coster-Waldau spiller betjenten Rico i ”Krudttønden” om terrorangrebet i København for fem år siden. Pressefoto
Tre tilbud på det store lærred  i Helios den kommende uge.
Annonce

Faaborg: Ripper vi med ”Krudttønden” op i noget, der er alt for tæt på, og som stadig gør ondt?

Det mener nogle af anmelderne, mens andre roser, at folkene bag filmen har haft modet til at lave den allerede nu.

– Instruktøren Ole Christian Madsen har skabt et fremragende nødråb om at tale sammen i stedet for at dø sammen, skriver Filmmagasinet Ekkos anmelder bl.a.

Heliosteatret spiller filmen som aftenforestilling hele resten af ugen.

I Kristeligt Dagblad kalder man den en flot forløst film og kvitterer med fem stjerner.

Det er »en ubærlig film, som skal ses«, hedder det.

DRs anmelder Per Juul Carlsen er også meget begejstret for filmen, som han mener kræver en dyb indånding og giver en klump i halsen. - Der er en enorm intensitet ved at være midt i et eftertænksomt tilbageblik på et stykke Danmarkshistorie, der stadig sidder i os - godt gemt væk, lyder det i anmeldelsen.

Annonce

Disney for kun 50 kr.

Weekendens familiefilm i Helios er Disney Pixars ”Inderst Inde” – en også meget rost film, men et par år gammel, derfor er billetpriserne sat ned til 50 kr. Den er et kig ind i den tolvårige pige Rileys hjerne, der styres fra et kontrolrum af fem grundfølelser som Vrede, Frygt, Tristhed, Afsky og Glæde.

”Inderst inde” fra Disney Pixar udforsker den tolvårige pige Rileys hjerne, der styres fra et kontrolrum af fem grundfølelser: Vrede, Frygt, Tristhed, Afsky og Glæde. Pressefoto

- Ens egne følelser for filmen drejer som en vejrhane fra stille beundring til høj latter og tilbage igen. Latteren er det nok så vigtigt at fremhæve, for denne animationsfilm er stort set fri for de mængder er flade popkultur-referencer, der hyppigt tynger moderne animationsfilm, skriver Kristian Lindberg fra Berlingske Tidende bl.a. om den.

Den frarådes for børn under 7 år.

Annonce

Drab i skoletiden

Fra på søndag aften – 28. juni - kan du se det norske drama ”Barn” om den 13-årige datter af en prominent venstrefløjspolitiker, Lykke, som ved et uheld har slået sin klassekammarat Jamie ihjel i skoletiden.

”Barn” er et norsk drama om et barn, der ved et uheld slår sin klassekammerat ihjel i skoletiden. Pressefoto

Jamies far er en lokal højrefløjspolitiker, og selvom Lykke påstår, at drabet var et uheld, er der ikke nogen, der tror hende. Men hvordan kunne noget så forfærdeligt ske, og hvordan skal livet fortsætte herefter?

Annonce

Køb helst billet på hjemmesiden

Helios’s mange frivillige beder fortsat om, at de, der kan, køber billetter hjemmefra på biografens hjemmeside heliosteatret.dk – selvfølgeligt i et forsøg på at sikre alle bedst muligt mod Corona-smitte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kom til KOL-kor i Faaborg

Ugeavisen Faaborg

Kirketider

Annonce