Annonce
Ugeavisen Faaborg

Hjælp Alzheimerforeningen med at samle ind

Alzheimerforeningen har landsindsamling 19. september, og her skulle der også gerne være nogen, der vil samle ind i Faaborg.
Annonce

Faaborg: Under overskriften "Husk mig" går hundredvis af mennesker på gaden lørdag 19. september til Alzheimerforeningens landsindsamling for at samle ind til fordel for de op mod 90.000 mennesker, der lever med en alvorlig demenssygdom og de cirka 400.000 pårørende, der står lige ved siden af. Rundt om i hele landet vil frivillige ildsjæle være på gaden for at samle ind, men der er brug for indsamlere i Faaborg. Derfor opfordrer Alzheimerforeningen nu lokale borgere til at melde sig.

- Demens rammer hårdt. Når et menneske får demens, bliver hele familien ramt. Mange oplever, at hverdagen splintres i tusind stykker, når man ser sin nærmeste langsomt forsvinde ind i glemslen. Den følelse er kun blevet forstærket under coronaepidemien, hvor hverdagens trygge rutiner er blevet overladt til uvished om fremtiden. I den forbindelse har vi oplevet en firdobling af henvendelser til vores demenslinje fra frustrerede pårørende og mennesker med demens. Men der er håb, for det er muligt at leve et godt liv med demens - det kræver blot den rette støtte og forståelse. Derfor er der mere end nogensinde brug for den støtte, som landsindsamlingen er med til at sikre, siger direktør i Alzheimerforeningen Nis Peter Nissen.

Indsamlingen foregår 19. september i tidsrummet 11-14, og på www.huskedagen.dk kan du se, hvordan du tilmelder dig som indsamler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce