Annonce
Ugeavisen Faaborg

Hjælpsomhed: Godt naboskab sikrede forsendelser af mundbind

Godt naboskab i Faaborgs industrikvarter løste flaskehalsproblem for direktør Alexander Mygind Andersen. Foto: Torsten Cilleborg
Vinking Rubber kunne ikke få hentet varer i tolden, men på fem minutter mønstrede Faaborg Bilcenter en varevogn
Annonce

Faaborg: Godt naboskab i Faaborgs industrikvarter sikrer hurtige leverancer af efterspurgte, genanvendelige mundbind fra Viking Rubber Co., for da der opstod et flaskehalsproblem trådte næsten-naboen Faaborg Bilcenter til med fem minutters varsel.

Viking Rubber har sat gang i en større produktion af vaskbare mundbind på sin tekstilfabrik i Vietnam. De sælges nu via webshoppen vrmundbind.com.

En forsendelse på cirka 45.000 mundbind var strandet i Tolden i Fredericia.

- Det skyldes, at godkendelser fra Lægemiddelstyrelsen og toldvæsenet lod vente lidt længere på sig end forventet, og da vi fik de godkendelser mandag (sidste mandag, red.), stod vi uden mulighed for at få mundbindene transporteret til Faaborg, så vi kunne få dem pakket og sendt ud til kunderne, fortæller administrerende direktør for Viking Rubber Co., Alexander Mygind Andersen.

Han var imidlertid ikke sen til at komme på råd og kontaktede fluks Faaborg Bilcenter ved Anders Ø. Engelbrecht, der er en god bekendt fra erhvervsnetværket.

- Det tog fem minutter, så stod der en varevogn klar til os, så vi kunne sende en stafet til Fredericia. Sådan en hjælpsomhed rører mig, og for mig er det et stærkt signal om, hvordan vi i Faaborg prøver at stå sammen om udfordringerne i krisen, siger Alexander Mygind Andersen.

Hjemme på Johan Rantzausvej blev familie og medarbejdere kaldt sammen for at få bugt med forsendelserne, til store virksomheder, blandt andet i Tyskland, som venter på ansigtsmasker. Først kl. 21.30 mandag var den sidste forsendelse pakket.

Viking Rubber har blandt andet solgt til Hochbahn og det tyske svar på Metro. Også mange danskere har bestilt mundbind i bestræbelserne på at minimere risikoen for at smitte andre, hvis de er syge eller har mistanke om, at de kan være coronasmittede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce