Annonce
Ugeavisen Faaborg

HSV Fodboldskole: 65 glade fodboldbørn hyggede sig i Horne

65 fodboldbørn hyggede sig i weekenden på HSV Fodboldskole i Horne. Foto: Ejvind Mogensen
Årets HSV Fodboldskole i Horne var fuldt booket i weekenden, og i efterårsferien kører Liverpool Way Football Camp, hvor der stadig er ledige pladser.
Annonce

Horne: Selv om den tyske storklub Hamburger SV lige nu er i dyb krise og for andet år i træk har misset oprykning til Bundesligaen, kan klubbens fodboldskole jo godt blive en succes.

Det blev den igen i weekenden i Horne, hvor årets HSV Fodboldskole var fuldt booket med 65 glade fodboldbørn fra hele landet.

- Vi havde en fantastisk fodboldcamp, og børnene hyggede sig rigtig meget. Lørdag havde vi jo fantastisk vejr, mens vi søndag var lidt udfordret af et par regnbyger om formiddagen, hvor de lige havde et par mindre pauser indendørs, fortæller Hans Martin Møller fra Horne Forenede Sportsklubber, som var vært for fodboldcampen.

Børn og forældre ved klubhuset i Horne. Foto: Ejvind Mogensen

Ud over trænere fra HSV Fodboldskole stillede Horne FS selv med seks assistenttrænere. Alle børn fik en komplet HSV tøjpakke med trøje, shorts og strømper med hjem - plus en HSV drikkedunk og en lille pokal.

- Der var deltagere fra både Lolland, København, Nordjylland og mange andre steder i landet, plus selvfølgelig fra Fyn. Der var flere gengangere, og mange har benyttet lejligheden til at holde ferie i sommerhus eller campingvogn i Faaborg-området, mens deres børn var til fodboldcamp, nævner Hans Martin Møller.

Annonce

Liverpool-camp i uge 42

Trods coronaen bliver begge årets fodboldskoler i Horne til noget. HSV Fodboldskole var bare rykket fra foråret til sommerferien, og Liverpool Way Football Camp er tilsvarende rykket fra sommerferien til efterårsferien, hvor den kører i dagene 12.-14. oktober.

I forhold til corona var der ingen problemer i at være maksimalt 100 på banen ad gangen, og forældrene kunne holde god afstand på skråningen. Frokosten blev opdelt i to hold, så der ikke var for mange børn i klubhusets café ad gangen.


Der var deltagere fra både Lolland, København, Nordjylland og mange andre steder i landet, plus selvfølgelig fra Fyn. Der var flere gengangere, og mange har benyttet lejligheden til at holde ferie i sommerhus eller campingvogn i Faaborg-området, mens deres børn var til fodboldcamp.

Hans Martin Møller, Horne FS


Der er plads til 120 på Liverpool Way Football Camp, og den er cirka halvt booket lige nu. Så her kan man fortsat tilmelde sig på www.ticketmaster.dk eller på mail event@horne-fs.dk.

Liverpool Way Football Camp drives af den tidligere Liverpool-legende David Johnson, og med som træner er også en anden tidligere Liverpool-stjerne, nemlig David Fairclough, der blev kendt som "super sub", fordi han altid blev skiftet ind og scorede afgørende mål til sidst.

Så er der check-in på HSV Fodboldskole i Horne. Foto: Ejvind Mogensen
De 65 fodboldbørn kom hjem med masser af inspiration fra HSV Fodboldskole i Horne. Foto: Ejvind Mogensen
65 fodboldbørn hyggede sig på HSV Fodboldskole i Horne.
Trænerne giver instrukser. Foto: Ejvind Mogensen
Der blev tryllet på HSV Fodboldskole. Foto: Ejvind Mogensen
Alle 65 fodboldbørn fik blandt andet et komplet HSV tøjsæt, som de fleste spillede i under weekendens øvelser. Foto: Ejvind Mogensen
Ud over trænerne fra HSV Fodboldskole havde den lokale klub i Horne seks assistanttrænere i sving. Foto: Ejvind Mogensen
65 fodboldbørn hyggede sig på HSV Fodboldskole i Horne. Foto: Ejvind Mogensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Faaborg

Konfirmationer uge 33

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 33

Ugeavisen Faaborg

Kom til KOL-kor i Faaborg

Annonce