Annonce
Ugeavisen Faaborg

Hvorfor slå et andet menneske ihjel - hør Drabscheferne, når de kommer til Nr. Broby

Kurt Kragh og Ove Dahl. Foto: Les Kaner
Annonce

Nr. Broby: De to erfarne politifolk har masser af uhyggelige, spektakulære og spændende historier, og de vil kaste lys over, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel.

Kurt Kragh og Ove Dahl kommer til Nr. Broby Hallen torsdag den 24. september klokken 19.

De giver blandt andet et indblik i de syv motiver, som oftest ligger bag den ultimative forbrydelse: jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme.

De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager og giver et unikt indblik i politiets efterforsknings metoder. Kurt Kragh har 37 års erfaring fra Rigspolitiets Rejsehold, mens Ove Dahl har 40 års erfaring, blandt andet som drabschef ved Københavns Politi.

De to er derfor blandt Danmarks mest erfarne efterforskere og har også tidligere medvirket i flere tv-programmer, ligesom de har samarbejdet om flere bestsellere.

Billetter a 175 kr. købes på fmbib.dk og Byens Bager.

Det er ottende gang, Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne og de lokale foreninger i Nr. Broby kan invitere til et stort foredrag i Nr. Broby Hallen.

Arrangementet afvikles efter gældende regler for covid-19 med max. 300 deltagere i 1500 kvadratmeter stor hal med med mulighed for flere indgange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Annonce