Annonce
Ugeavisen Faaborg

I år kan virksomheder købe firmajulegaver lokalt

Folkene bag shophosos.dk håber, at rigtig mange virksomheder og forretninger har lyst til at melde ind med julegaveideer. Screendump
Den fælles webshopportal Shophosos.dk, som Vores Faaborg og Egn, bymæglerne i Ringe og Faaborg-Midfyn Erhvervsråd står bag, er klar med en julegaveløsning målrettet områdets virksomheder.
Annonce

Faaborg-Midtfyn: Julen nærmer sig med hastige skridt, og inden længe skal de lokale virksomhedsejere overveje, hvordan de skal give deres ansatte julegaver i år.

På mange måder har 2020 været et underligt år, og mange virksomheder er nødsaget til at droppe julefrokoster og andet festligt socialt samvær. Samtidig er der et stigende ønske om at støtte det lokale handels- og butiksliv.

Derfor har den lokale webportal shophosos.dk, som Vores Faaborg & Egn, bymæglerne i Ringe og Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd står bag, lavet en løsning, så medarbejderne i områdets virksomheder kan vælge julegaver fra lokale leverandører.

Hos shophosos.dk kan butikker, virksomheder og webshops i området oprette en profil og få et visitkort rettet mod de forbrugere, som gerne vil købe lokalt.

Målet er at skabe mere opmærksomhed omkring, at vi alle skal handle lokalt og støtte det lokale handelsliv. Portalen blev blandt andet brugt, da Faaborg-Midtfyn Kommune i foråret besluttede at give alle medarbejdere en ekstra gave i forbindelse med corona-nedlukningen.

Der kunne medarbejderne vælge en gave fra én af alle de butikker, som er med på shophosos.dk. Nu har gruppen bag portalen videreudviklet konceptet, så det også er målrettet virksomhedernes julegaver.

- Samtidig er der nok også mange, som må aflyse sociale aktiviteter og julefrokoster og så måske skruer endnu mere op for julegaverne til de hårdt kæmpende medarbejdere. Derfor virker det helt nærliggende, at de julegaver kan købes her lokalt, så vi støtter vores område og egn på den måde, siger Johnny Poulsen, formand for Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd.

Annonce

Medarbejderne vælger selv deres gave

I løbet af de næste uger, skal virksomheder som ønsker at levere julegaver gennem portalen oprette sig med julegaver i de forskellige priskategorier på siden. Samtidig kan virksomheder begynde at melde ind, hvor mange julegaver og i hvilken priskategori, de ønsker at købe gennem portalen.

I oktober får alle virksomheder tilsendt et link, hvor de ansatte kan gå ind og vælge deres personlige julegave mellem alle de gaver, lokale butikker har lagt op i priskategorien.

Senest 1. december bliver der leveret julegaver ud på kryds og tværs mellem leverandører og virksomheder i kommunen.

- Vi håber, at rigtig mange butikker og virksomheder vil være med i år. Det er første gang, vi prøver det og håber selvfølgelig, at mange er med, og vi kan få erfaringer, så det slår sig fast som den mest oplagte mulighed for at give medarbejder-julegaver her i området, siger Signe Pardorf Nielsen, der er koordinator for Vores Faaborg og Egn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce