Annonce
Ugeavisen Faaborg

Ingemanns knallert nåede til Faaborg

Peter Ingemann og Torsten Cilleborg fik sig en snak om fremtiden for en by som Faaborg, og der var også tid til at nyde en god øl fra Midtfyns Bryghus. Foto: Bent Warncke
Annonce

Faaborg: Tv-værten Peter Ingemann er i fuld gang med at optage en række nye afsnit til TV2-serien, hvor han kører Danmark tyndt på sin orangefarvede Puch Monza 50-knallert.

Tidligere har Ingemann og hans knallert turneret langs med Vestkysten, men i de kommede afsnit er det Fyn og Lolland, der er i fokus.

Forleden var han og optageholdet i Assens og på Helnæs, og torsdag var turen så kommet til Faaborg, hvor avisens Faaborg-redaktør Torsten Cilleborg viste rundt, fortalte om byen og bød på en god øl på havnen. Den kunne skylle den brunsviger fra Vesterport Bageri, som tv-manden også nåede at smage, ned.

Ingemanns tur - som han i øvrigt insisterer på at køre på knallert - bringer ham i syv afsnit rundt på Fyn med afstikkere til Lyø og Lolland.

Hvad der præcist blev sagt hen over glassene - der var fyldt med øl fra Midtfyns Bryghus - må man dog vente lidt med at høre.

Afsnittene vises først i foråret 2021.

Optagelserne i Faaborg kommer til at indgå i en række udsendelser, der vises til næste forår. Foto: Bent Warncke
Foto: Bent Warncke
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce