Annonce
Ugeavisen Faaborg

Ingen juleforestilling i Horne i år

Børneteateret Oscar har siden 2013 opført juleforestillinger i Horne Forsamlingshus med mange tilskuere. Men i år bliver der ingen forestilling. Arkivfoto: Roland Petersen
Annonce

Horne: Børneteateret Oscar har besluttet, at der ikke bliver nogen juleforestilling i år. Det skyldes corona-situationen.

- Det vil simpelthen være alt for usikkert at gå i gang med en juleforestilling. Som situationen er lige nu, kunne vi måske godt have det samme antal publikum, som vi plejer til forestillingerne, men så må vi hverken servere vådt eller tørt, siger formand Tina Jungfeldt i en pressemeddelelse.

- En del af konceptet er jo også den efterfølgende hygge med gløgg, æbleskiver, sang og dans om juletræet - og ikke mindst godteposerne. Men så må vi kun være 50 personer - og det kan jo ændre sig fra dag til dag. Det vil være så ærgerligt for børnene, hvis de øver op til en juleforestilling, som de så enten ikke får lov at opføre eller som skal opføres med meget færre publikummer, end vi plejer.

- Vi kan også være uheldige at blive ramt af sygdom blandt skuespillerne, og så kan vi af den grund måske ikke gennemføre. Så vi har i bestyrelsen vurderet, at der i år ikke bliver nogen juleforestilling. Vi er dog meget fortrøstningsfulde og håber at vende stærkt tilbage til sommer, siger Tina Jungfeldt.

Børneteateret Oscar har siden 2013 opført juleforestillinger i Horne Forsamlingshus i starten af december, og der plejer at være rift om billetterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce