Annonce
Ugeavisen Faaborg

Ishockeytalent udtaget til U16-landsholdet

15-årige Sebastian Maddock Rasmussen fra Faaborg fortsætter sin rivende udvikling som ishockeyspiller. Forleden fik han en kamp for Odense Bulldogs' reservehold i 1. division, og i denne uge rejser han med det danske U16-landshold til en turnering i Letland. Privatfoto
15-årige Sebastian Maddock Rasmussen fra Faaborg rejser i denne uge med det danske U16-landshold til firenationers-turnering i Letland.
Annonce

Faaborg: Der er ikke meget is i Faaborg - og slet ingen skøjtehal. Ikke desto mindre har byen fostret et ishockeytalent ud over det sædvanlige: 15-årige Sebastian Maddock Rasmussen.

Han har allerede i en årrække med stor succes spillet på forskellige ungdomshold i Odense Ishockey Klub, og nu er han sørme også blevet udtaget til det danske U16-landshold, som i denne uge spiller en firenationersturnering i deltager i Valmiera i Letland.

15-årige Sebastian Maddock Rasmussen bor stadig i Faaborg, hvor han tidligere har gået på Øhavsskolen, men nu går han i 9. klasse på Provstegårdsskolen Odense, hvor de har en særlig sportsklasse. Her gik han også i 8. klasse.

I Odense Ishockey Klub spiller Sebastian på U17 og U20, og forrige lørdag fik han sågar en kamp på 1. divisionsholdet, som er holdet lige under Odense Bulldogs i isligaen - altså eliteholdets "reservehold".

Han har været på unionsholdet både som U14 og U15, og hans talent for ishockey har også ført ham til træningsophold og turneringer i blandt andet Kina, Los Angeles og Tjekkiet.

Og nu går turen så til Letland som dansk U16-landsholdsspiller.

Firenationersturneringen finder sted 10.-15. december i byen Valmiera, der ligger godt 100 kilometer nordøst for Letlands hovedstad, Riga. Her spiller Danmark mod Norge torsdag, mod Frankrig fredag og mod værtsnationen Letland lørdag.

Landsholdet flyver fra København til Riga og kører derfra med bus et par timer til Valmiera.

Søndag går det hjem mod Danmark igen, og mon ikke Sebastian så snart trænger til juleferie?

Sebastian Maddock Rasmussen spiller til daglig for U17 og U20 i Odense Ishockey Klub. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce