Annonce
Ugeavisen Faaborg

Jul hos René Jørgensen: Julen begynder i sommerhus ved Vestkysten

René Dyrberg Jørensen. Arkivfoto: Kim Rune
René Dyrberg Jørgensen, kommunalbestyrelsesmedlem for Dansk Folkeparti, nyder tiden sammen med sin familie i julen og fejrer sin fødselsdag i sommerhus.
Annonce

Hvad holder du mest af ved julen?

- At være sammen med min familie – min hustru og mine drenge. At være sammen uden at skulle noget, stearinlys, juletræ, ild i brændeovnen, julegaveindkøb og risalamande. Risalamanden spiser jeg gerne hele året rundt, da det er min yndlingsdessert. Jeg nyder også de julearrangementer, som holdes på vores drenges skole.

Hvilke traditioner er vigtige for dig?

- At vi først i december tager i sommerhus ved vestkysten, fordi jeg har fødselsdag d. 3. december. Denne tradition startede vi, da jeg fyldte 40 år. Her får vi som regel besøg af min familie fra Vestjylland, hvor jeg stammer fra. Jeg plejer også at tage en dukkert i Vesterhavet, gerne sammen med vores store søn, Mathias. En anden vigtig tradition er, at vi sammen er ude at finde vores juletræ - gerne en god uges tid inden juleaften. Vi skal hygge med æbleskiver, når vi kommer hjem, hvor vi pynter træet sammen. Træet skal stå med lyskæden tændt indtil efter nytår.

Hvad står der på bordet juleaften?

- Vi får andesteg og flæskesteg med både hvide samt brunede kartofler, rødkål og en god sovs. Derudover er der selvfølgelig også risalamanden, som jeg ynder at spise rester af både 1. og 2. juledag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce