Annonce
Ugeavisen Faaborg

Kagesyge socialdemokrater summede om Venstres valgbod på Faaborgs store bildag

En brødflov Kim Aas (S) lod sig friste af Ole Pedersens valgsviger. Foto: Torsten Cilleborg
Annonce

Faaborg: P-vagten trak en nitte, selvom Torvet i Faaborg hele lørdag formiddag var plastret til med langstidsparkerede biler, for lige netop denne lørdag havde Faaborg Bilcenter, Ottes Biler, Toyota og Vollskswagen licens til at friste faaborgenserne med gode tilbud på nye og lettere brugte biler.

Og hvor der er godtfolk, kommer politikerne i denne tid til, så det var ikke svært at få øje på hverken Kim Aas (S), Søren Hillers (RV) eller Ole Pedersen (V) i folkemængden.

Kim Aas fik da heller ikke blot øje på potentielle vælgere og karamelmodtagere. Han var ikke sen til at dufte brunsvigeren i Ole Pedersens valgbod, hvor også borgmester Hans Stavnsager sås lufte den søde tand.

Mens jordbunde fædre og mødre tyggede på valgsviger, politiske løfte og prisforslag fra bilforhandlere, kunne børn uden højdeskræk få lov at se byen lidt fra oven, for Falck stillede an med brandsprøjte og en kæmpelift, der rakte langt over toppen på arrestbygningen, ja, faktisk helt op i højde med Klokkertårnet.

Bilmæssigt blev det også en god dag:

- Sidste år lykkedes det faktisk at sælge en bil på dagen, men det er jo mere for at skabe en interesse og selvfølgelig bakke op om Faaborg og skabe liv i byen, at vi er her, sagde Anders Ø. Engelbreth, direktør i Faaborg Bilcenter.

Han og kollegerne har gode tider, for mange af bilproducenterne har været i stand til at sætte priserne ned, og den lave rente er god for finansieringen, så tendensen synes at være, at folk køber større og nyere biler.

Anders Ø. Engelbreth, Faaborg Bilcenter, havde ligesom kollegerne seks biler med på udstillingen. Foto: Torsten Cilleborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce