Annonce
Ugeavisen Faaborg

Kendis-kørelærer åbner køreskole i Faaborg

Casper Elkrog (th) har taget uddannelsen som kørelærer hos Loay Zeraiq, og han kommer nu til at blive en del af Faaborg-afdelingen i LZ Køreskole. Foto: Maria Retoft Pedersen
Indehaver Loay Zeraiq, som blandt andet er kendt fra TV2 Zulu, satser på, at det første hold i Faaborg begynder til marts.
Annonce

Faaborg: Indehaver af LZ Køreskole i Odense, Loay Zeraig, blev kendt over det meste af landet, da han for et par år siden var med i TV2 Zulus program "Kørelærerne". I år kan køreskolen, der holder til på to forskellige adresser i Odense, fejre 15 års jubilæum, og samtidig bliver 2020 også året, hvor køreskolen udvider med en afdeling i Faaborg.

LZ Køreskole har otte kørelærere ansat, hvoraf to af dem har tilknytning til Faaborg, nemlig Camilla Sølvhjelm Lehrmann og Casper Elkrog, og derfor giver det rigtig god mening at åbne en afdeling netop her, siger Loay Zeraig.

- Faktisk har jeg mere eller mindre fået pistolen for panden, lyder det med et grin fra køreskoleindehaveren, der i øvrigt selv har uddannet de to kørelærere.

Loay Zeraig er nemlig godkendt som "særlig godkendt kørelærer", der kan uddanne nye kørelærere.

- På den måde kan jeg vælge de folk, jeg gerne vil ansætte i min forretning, og uddanne dem selv, siger Loay Zeraig.

Det bliver Casper Elkrog, der kommer til at have en del med Faaborg-afdelingen at gøre qua sin bopæl i samme by, men køreskoleeleverne vil også møde andre kørelærere.

Håbet er at starte det første hold af elever op i Faaborg i marts.

- Jeg kunne da godt håbe på, at der kom en seks stykker. Det passer mig det antal, man kan have på manøvre- og glatbane ad gangen, men jeg siger bestemt ikke nej, hvis der kommer flere, siger Loay Zeraig.

- Men jeg er heller ikke typen, der giver op, hvis ikke der kommer nogen elever på de første to-tre hold. Der skal tid til at løbe det igang.

Det skal være en oplevelse og sjovt at tage et kørekort. Det behøver ikke være kedeligt. Vi har haft elever, der kom og hang ud til teori, selvom de havde bestået køreprøve. Og så ved man, at man har gjort noget rigtigt. De skal kunne mærke energien.

Loay Zeraiq, indehaver af LZ Køreskole

Annonce

Teori i holdsal

Teoriundervisningen kommer til at foregå i en holdsal i Forum Faaborg, hvor køreskolen lejer sig ind.

- Her er rigtig meget liv i løbet af en dag, og der kommer rigtig mange mennesker forbi, så jeg kunne næsten ikke forestille mig et bedre sted, siger Casper Elkrog, der blev færdig som kørelærer i slutningen af 2019.

Den primære kørsel kommer til at foregå i Faaborg, men da det ikke er muligt at tage køreprøve her i byen, skal eleverne naturligvis også prøve kræfter med kørsel i større byer som fx Odense.

- Så vi vil tage initiativ til måske at arrangere noget samkørsel eller være behjælpelig med et buskort, siger Casper Elkrog.

LZ Køreskole er blandt andet kendt for, at man kan tage "Guldkortet", hvor man tager et kørekort på omkring otte uger og blandt andet får serveret lækker mad til teoriundervisningen.

- Det skal være en oplevelse og sjovt at tage et kørekort. Det behøver ikke være kedeligt. Vi har haft elever, der kom og hang ud til teori, selvom de havde bestået køreprøve. Og så ved man, at man har gjort noget rigtigt. De skal kunne mærke energien, siger Loay Zeraiq.

Loay Zeraig har planer om at udvide endnu mere, når Faaborg-afdelingen er kommet godt i gang.

- Næste gang kunne vi overveje Fredericia eller Vejle. Men lige nu er det Faaborg, det handler om, siger han.

Loay Zeraiq har tidligere været med i tv-programmet "Kørelærerne" på TV2 Zulu. Foto: Maria Retoft Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce