Annonce
Ugeavisen Faaborg

Kendt influencer på besøg i Faaborg: Mød ”Lakserytteren” i Bog & idé – Legekæden

Lakserytteren kommer til Faaborg. Pressefoto
Annonce

Faaborg: Den kendte influencer ”Lakserytteren”, som har over 1 million følgere kommer til Bog & idé – Legekæden i Faaborg. Det sker torsdag den 30. juli 2020 kl. 11.

”Lakserytteren”, med det borgerlige navn Rasmus Kolbe, vil møde fans og signere hans nye fantasyroman “Legender fra Odysïa - Griskernes hemmelighed”.

Rasmus Kolbe arbejder med at gøre unge mere kreative - både på sociale medier og i den ikke-digitale verden. Lakserytteren har over en million følgere på tværs af sine kanaler, og hver uge ser tusindvis af børn med på YouTube, hvor Lakserytteren har skabt et kreativt tegneunivers.

“Som voksne glemmer vi tit vores kreativitet. Derfor prøver jeg at få børnene til at holde fast i netop den evne. Med fremtidens arbejdsmarked tror jeg, det bliver nødvendigt at kunne tænke innovativt og kreativt,” siger Lakserytteren, Rasmus Kolbe, i en pressemeddelelse.

Rasmus Kolbe har tidligere vundet DM i tegning, været tegnelærer og er uddannet fra Designskolen Kolding.

Lakserytteren er udkommet med fantasyromanen “Legender fra Odysïa - Griskernes hemmelighed”. Bogen eren illustreret fantasy-roman fuld af monstre og magi. Det helt særlige ved bogen er, at Lakserytteren faktisk har skrevet den sammen med sine følgere på sociale medier. De har blandt andet været med til at tegne monstre, opfinde på skøre ideer og været testlæsere på bogen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce