Annonce
Ugeavisen Faaborg

Klaus er ny erhvervskonsulent i Faaborg-Midtfyn

Klaus Juul Jensen glæder sig til arbejdet med kommunens nye erhvervsstrategi. Foto: Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborgenseren Klaus Juul Jensen skal bidrage til, at kommunens nye erhvervsstrategi bliver ført ud i livet.
Annonce

Faaborg: Faaborg-Midtfyn Kommune har ansat en strategisk udviklingskonsulent, der skal være med til at føre kommunens nye erhvervs-strategi ud i livet.

Klaus Juul Jensen hedder han, og han er uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus. Samtidig har Klaus Juul Jensen stor viden om det lokale erhvervsliv, hvor han senest har været ansat hos rederiet Blue Star Line A/S.

Tidligere har Klaus Juul Jensen været ansat hos blandt andre Grøn Sol A/S og Tulip Food Company.

Ansættelsen sker i forlængelse af kommunens nye erhvervsstrategi ”Sammen om Vækst og Vitalitet”, fremgår det af en pressemeddelse fra Faaborg-Midtfyn Kommune.

Strategien er blevet til på baggrund af grundige analyser af erhvervsstrukturen i kommunen og en række af de udfordringer, der ses på erhvervsområdet de kommende år. Strategien skal øge opdyrkningen af nye brancher, som eksempelvis turisme, hvor potentialet vurderes at være stort, understøtte eksisterende fællesskaber og opdyrke nye, hvor der ses et behov for mulige forretningsfælleskaber, tiltrække og støtte iværksættere på tværs af brancher.

Kommunen har en ambition om, at strategien skal udfoldes og realiseres sammen med det lokale erhvervsliv. Det kræver en ny tilgang til vores kommunale erhvervsservice, og derfor har kommunen søgt efter nye kræfter og kompetencer for realisering af strategien, fremgår det af pressemeddelelsen.

For Klaus Juul Jensen er det en drømmeopgave, han nu får:

- Jeg har siden min flytning til Faaborg i 2003 været engageret i det lokale erhvervsliv som ansat i flere virksomheder, men har også været initiativtager til lokale projekter med det formål at sikre forsat vækst i Faaborg-Midtfyn Kommune. Jeg ser mange potentialer for Faaborg-Midtfyn Kommunes erhvervsudvikling ikke mindst de stedbundne kvaliteter, alt efter om en virksomhed har behov for motorvej, naturressourcer eller nærhed til vandet.

Klaus Juul Jensen begynder i stillingen den 15. januar 2020, og han vil indgå i kommunens udviklingsteam, der er placeret i afdelingen Politik & Strategi på rådhuset i Ringe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce