Annonce
Ugeavisen Faaborg

Klokketårnet er sæsonklar med kunst, musik, nisser og quiz

Efter gammel folketro gemmer der sig nisser i landets kirketårne. Her ses et gammelt postkort fra 1906, der viser, at nisserne også er i Faaborg Klokketårn. Det er de nisser, mindre børn nu kan gå på jagt efter i den nye sæson. PR-foto
Faaborg Klokketårn skyder sæsonen i gang på Kulturnatten. Her vil der være fernisering og sommerlige toner fra tårnet.
Annonce

Faaborg: Klokketårnet i Faaborg åbner den nye sommersæson på Kulturnatten fredag 14. juni kl. 17. Her er der fernisering på årets kunstudstilling, hvor to lokale kunstnere Lajla Holm og Malene Klint Vejlby udstiller malerier og keramik.

På Kulturnatten spilles der fra tårnets klokkespil sommerlige toner ud over byen ikke mindre end seks gange, og Faaborg Blæserne spiller sommermelodier i natten fra klokketårnets lanterne kl. 21.15. Tidl. Sognepræst Einar Fog-Nielsen holder desuden en halv times foredrag kl. 20.15 under overskriften: "Klokketårnets betydning for Faaborg gennem de sidste 500 år".

Annonce

Nisser i tårnet

Bestyrelsen i Klokketårnets Venner har i flere år ønsket, at der var nogle aktiviteter for børn og unge i tårnet. De kommer nu og handler om, at de helt små skal finde tre nisser, der har gemt sig i Faaborg Klokketårn - en i forhallen, en på klokkeloftet og en på urloftet. Efter gammel folketro har der altid været nisser i landets kirketårne.

For de lidt større børn er der en quiz, hvor de skal besvare 10 spørgsmål om, hvad de kan se i og fra klokketårnet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce