Annonce
Ugeavisen Faaborg

Kom når det passer dig: Ny sundhedsklinik åbner i Brobyværk

Socialudvalgets formand, Herdis Hanghøi (V), indvier den nye sundhedsklinik i Brobyværk. Arkivfoto
Borgere i den vestlige del af Faaborg-Midtfyn Kommune får nu lettere adgang til kommunal sygepleje, da en ny sundhedsklinik åbner i Brobyværk 4. november. Selv i weekender og på helligdage kan der aftales tid.
Annonce

Brobyværk: Fra mandag 4. november kan man få skiftet forbinding på sår, målt sit blodsukker og blodtryk eller gå til kontrol for infektion og lungesygdom på en ny sundhedsklinik i Brobyværk.

Klinikken har fået lokaler på Åløkkeparken Plejehjem.

Sundhedsklinikken har fast åbent alle hverdage kl. 7.30 til 15, men man kan som borger også ringe og aftale en tid i hverdagene uden for åbningstid samt i weekender og på helligdage. De fleksible åbningstider og trygheden i at møde de samme sygeplejersker er borgerne i de eksisterende sundhedsklinikker i Ringe og Faaborg særligt glade for, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

På sundhedsklinikkerne kan borgere få hjælp og behandling af en række sygdomme. Man kan blive henvist af sin egen læge eller selv kontakte sundhedsklinikken.

Annonce

Man møder fast personale

På klinikken er der ansat faste sygeplejersker, så borgerne møder de samme mennesker, når de besøger klinikken.

Sygeplejerskerne arbejder tæt sammen med borgernes egen læge, speciallæger, sygehusafdelinger og andre specialbehandlere. Klinikkerne er også en del af den rehabiliterende indsats i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Samtidig skal sundhedsklinikken danne rammen om et udviklende læringsmiljø, hvor sundhedspersonale og studerende i kommunen kan tilegne sig nye færdigheder og viden, som kan bidrage til at højne kvaliteten i plejen hos borgeren, lyder det fra kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce