Annonce
Ugeavisen Faaborg

Kom og hils på Sct. Georgs Gildet

Fredag 13. december kommer julehytterne op på Torvet. Og fredag og lørdag vil man i en af dem kunne møde Sct. Georgs Gildet og deres lækkerier. Arkivfoto: Palle Søby
Annonce

Faaborg: Hvis du står og mangler en værtindegave, en julegave eller blot lidt lækkert at spise her i julemanden, så var det måske en idé at tage en tur på Torvet i Faaborg på fredag og lørdag. Her vil medlemmer af Sct. Georgs Gildet stå i en af julehytterne og sælge forskellige lækkerier, som gildebrødrene har fremstillet specielt til julen.

Der er forskellige marmelader, syltede rødbeder, småkager, chokolader, konfekt, flødekarameller, havregrynskugler, syltede valnødder til ostebordet og mange flere dejlige, velsmagende ting.

- Der bliver også lavet dekorationer og dørkranse, så der bliver julestemning i den lille hytte på Torvet de to dage, lover Kirsten Røssel fra Sct. Georgs Gildet.

Salget fra hytten foregår fredag 13. december klokken 14-18 og lørdag 14. december klokken 10-15.

Sct. Georgs Gildet vil samtidig benytte lejligheden til at fortælle lidt om, hvem de er, og hvad de står for, og de vil uddele foldere og flyers om gildets arbejde.

Overskuddet fra salget går ubeskåret til enlige fædre og mødre i Faaborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce