Annonce
Ugeavisen Faaborg

Koncert med cyklende cellist på Falsled Strand Camping

Ida Riegels kommer med både cykel og cello til Falsled Strand Camping. Pressefoto

Faaborg: D. 29. maj kl. 18.30 kan du opleve den cyklende cellist Ida Riegels, når hun giver koncert på fællesområdet på Falsled Campingplads i forbindelse med Fyn Cykler Sammen.

Ida Riegels er professionel klassisk cellist, som bl.a. har cyklet 1.000 km med sin cello langs Rhinen i Tyskland. Hun tager også cyklen og celloen med til Fyn, når hun gæster Falsled Strand Camping.

Værtsparret Leonarda og Christian Hage tænder op i grillen kl. 18, og ser frem til en hyggelig aften med god musik. Medbring selv din grillmad, hvis du vil grille med. Caféen er åben kl.17.30-21.

Annonce

Det er gratis at deltage i arrangementet, men på grund af coronarestriktioner er der plads til max 100 gæster. Derfor skal man tilmelde sig til arrangementet via Facebookbegivenheden eller på mail til Falsled Strand Camping.

Se mere om andre koncerter og cykelevents på www.fyncyklersammen.dk Eventen er arrangeret af Cyklistforbundet på Fyn i samarbejde med Destination Fyn, DGI-Fyn og Falsled Strand Camping. Koncerten er støttet økonomisk af Faaborg-Midtfyn Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce