Annonce
Ugeavisen Faaborg

Konkurrence: Vind billetter til Cirkus Arenas forestilling i Faaborg

Årets forestilling i Cirkus Arena byder blandt andet på stærke håndstandsartister. Pr-foto
Annonce

Faaborg: Cirkus Arena slår teltpælene i på Cirkuspladsen i Faaborg fredag 14. juni, hvor der er forestilling kl. 17. Det er cirkusdirektør Benny Berdino, der præsenterer forestillingen.

Han har trådt sine barnesko i Cirkus Arena og set det vokse sig fra Danmarks mindste cirkus til Nordens største. Nu er han tilbage i manegen, hvor han selv skal præsentere forestillingen for første gang i fem år.

- Årets forestilling er blevet godt modtaget af publikum og anmeldere, og i Cirkus Arena glæder vi os over alle de stjerner, som er drysset ned over forestillingen, der har været udsolgt i flere byer, lyder det i omtalen af årets forestilling.

- Alle vores artister har et helt særligt talent, og der ligger timesvis af træning bag. Det kan virkelig ses i manegen, og det er fantastisk at opleve, når både børn, voksne og ældre samles og vores forestilling og får en fælles oplevese, som de kan tale sammen om længe efter, siger Benny Berdino.

Årets forestilling er fyldt med muskel- og hestekræfter. Blandt andre stærke håndstandsartister og gruppen Duo Costache, som får tænderne til at klapre i et nyt imponerende nummer, og cirkusprinsessen med hendes brune araberhingste, samt de frygtløse motorcykelkørere fra Diorios.

Ugeavisen Faaborg udlodder 3 x 2 billetter til forestillingen. For at være med i konkurrencen skal du svare på spørgsmålet:

Hvor i Faaborg by finder forestillingen sted?

Send dit svar til Ugeavisen Faaborg på redaktion@uaf.dk senest den 31. maj. Husk at skrive navn, adresse og telefonnummer i mailen, så vi kan komme i kontakt med dig efterfølgende, hvis du skulle være så heldig at vinde. Du kan også aflevere din besvarelse fysisk i mediehuset, Kanneworffs Gaard, Torvet 8b, Faaborg.

Vinderne bliver offentliggjort i avisen efterfølgende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce