Annonce
Ugeavisen Faaborg

Konkurrence: Vind guide til oplevelser i Danmarks grønne hjerte

I bogen finder man over 60 af de bedste fynske naturoplevelser.
Annonce

Fyn: Den danske natur har meget at byde på, og det har endnu flere danskere opdaget i år. Nu udkommer den nye bog Fyns natur – Danmarks grønne hjerte, og den er fyldt med inspiration til fynske naturoplevelser.

I bogen finder man over 60 af bedste naturoplevelser, som Fyn har at byde på. Naturoplevelserne er nøje udvalgt af Søren Kirk Strandgaard og Erik Vinther, der begge har arbejdet professionelt med den fynske natur i mange år. Hertil har fotografen Bert Wiklund taget billeder af den smukke natur.

Hvert hovedafsnit starter med en personlig oplevelse eller indtryk af naturområdet, og efterfølgende får man praktisk information om områdets vandremuligheder, dyreliv, madoplevelser og meget mere. Af mulige naturoplevelser beskrives f.eks. Brahetrolleborg, Snarup Mose, Storelung m.fl.

Søren Kirk Strandgaard er forstkandidat og har arbejdet i Naturstyrelsen siden 1982. Han har siden 1990 deltaget i de fleste større naturprojekter på Fyn. Erik Vinther er biolog og har siden 1982 arbejdet med den fynske natur. Først som ansat i Fyns Amt og de sidste 13 år i Miljøcenter Odense/Naturstyrelsen Fyn/Miljøstyrelsen Fyn.

Bert Wiklund er professionel fotograf med over 40 års erfaring. Har arbejdet på Fyn i mange år og har leveret fotos til mange bogudgivelser.

Du kan vinde bogen, hvis du svarer på dette spørgsmål:

Hvilken naturoplevelse på Fyn er din favorit?

Send dit svar til redaktion@uaf.dk senest mandag den 14. september. Husk at oplyse navn, adresse og telefonnummer.

Vi trækker to vindere blandt Midtfynspostens og Ugeavisen Faaborgs læsere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Haastrup fik overrakt prisen som Årets Landsby: - Nu er I en del af landsbyernes 'hall of fame'

Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 39

Annonce