Annonce
Ugeavisen Faaborg

Kulturnat gentages i 2020

Oliver Streich blev i år kåret til Årets Faaborgenser for genoplivningen af Faaborg Kulturnat. Nu er han og styregruppen klar til at gøre det igen i 2020. Arkivfoto: Bent Warncke
Genoplivningen af kulturnatten i Faaborg blev ikke en enlig svale - arrangørgruppe klar til en dacapo i 2020.
Annonce

Faaborg: Selvom vejrguderne drillede den 14. juni 2019, da Faaborg Kulturnat blev genoplivet efter 13 år i dvale, så tog tordenbygerne ikke pippet fra arrangørgruppen med Oliver Streich i spidsen. Faktisk var arrangørfeltets evaluering af kulturnat 2019 så positiv, at gruppen har mod på at tage en runde mere.

En styregruppe bestående af Peter Wallin og Palle Larsen fra Musikskolen, grafiker Christian Streich og Oliver Streich har netop placeret en ansøgning hos Kultur- og Lokalsamfundsudvalget om støtte på 65.000 kroner til at afholde Faaborg Kulturnat den 19. juni 2020.

"På trods af det dårlige vejr var det en god og farverig aften med en stor publikumstilslutning. Der var 60 arrangementer fordelt på 17 forskellige lokationer, arrangeret af 30 foreninger og institutioner", skriver styregruppen i ansøgningen.

De ansøgte midler skal blandt andet bruges til at afholde fælles udgifter såsom PR og den slags samt til at støtte udvalgte kunstneriske indslag.

"Hver arrangør er ansvarlig for indslagets økonomi. Men da flere aktører har en begrænset og meget stram økonomi, ansøges Kulturpuljen hermed om et rammebeløb på 65.000 kroner som fordeles til en række forskellige aktiviteter og gør det muligt at afholde fælles udgifter til PR og lignende. Langt den største del af budgettet vil gå til indhold (kunstnere)", skriver styregruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Annonce